NAJZABAVNIJI TRENUTAK

Borba s kabanicom Georgea W. Busha ruši društvene mreže

21.01.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik George W. Bush tijekom Trumpove inauguracije borio se jednokratnom prozirnom kišnom kabanicom, a to je ujedno bio i najzabavniji trenutak s predsjednikove prisege

Bivši predsjednik sjedio je u redu iza Baracka Obame, a kad je počela padati kiša odlučio se  zaštititi, no pokazalo se da jednokratnu prozirnu kabanicu nije lako svladati. Bush je pokušavao namjestiti  kabanicu, ali to mu nikako nije polazilo za rukom što je i njega na kraju zabavilo jer je prasnuo u smijeh.

Bivši američki potpredsjednik Dick Cheney koji je tu dužnost obnašao za Busheva mandata preskočio sjedio je iza njega, a nakon što se i on dobro zabavio priskočio mu je u pomoć.

Njegovu borbu s kabanicom ovjekovječili su fotografi, a pa su se fotografije društvenim mrežama proširile brzinom svjetlosti, popraćene naravno  zabavnim komentarima.

'Najbolja stvar s današnje inauguracije definitivno je George W. Bush koji pokušava shvatiti kako funkcionira kabanica', 'Georgu Bushu toliko je neugodno što ga vide u Trumpovu društvu da se prekrio kabanicom', samo su neki od zabavnih komentara na Twitteru.