EKSKLUZIVNA SNIMKA

Bob Sapp odvalio na narodnjacima, laštili mu ćelavu glavu

20.01.2017 u 20:07

Bionic
Reading

Sa svojih dva metra i 150 kilograma Robert Malcolm Bob Sapp plijeni pažnju gdje god se pojavi. Ocvali borac slobodnim stilom mnogo je uspješniji zabavljač nego što je borac u ringu, a to je pokazao i u Zagrebu gdje je bio prava zvijezda noćnog života uoči subotnjeg borilačkog spektakla na kojem sudjeluje kao promotor. Čitatelj tportala 'uhvatio' ga je u trenutcima kad se potpuno uživljen u narodnjačke taktove prepustio u ruke jednoj Zagrepčanki, koja mu je sprejem za ovlaživanje prskala ćelavu glavu a zatim je glancala

Popularni američki profesionalni hrvač, glumac, komičar i bivši igrač američkog nogometa Bob Sapp ponajprije poznat po svojoj dvojbeno uspješnoj kickbox i MMA karijeri, oduševljen je svojim posjetom Hrvatskoj. Ovdje je stigao prije nekoliko dana u sklopu manifestacije Munja Fighting Championship - MFC koji se održava u subotu 21. siječnja.

Boraveći u Zagrebu osim treninga i medijskih nastupa, stigao je posjetiti frizera i obrijati glavu, kušao je gastronomske specijalitete, posjetio popularni zagrebački rock klub Bikers Beer Factory gdje se zabavljao točeći i ispijajući pivo sa zgodnim konobaricama. 

Bob Sapp uživa u narodnjacima Autor: snimio čitatelj

Gdje god se pojavio, obožavatelji su tražili selfie, a čitatelji tportala javljaju da je zapažen i na narodnjacima u noćnom klubu Team. Sudeći po snimci iz kluba, Sappa su toliko ponijela 'kratka pića' i narodna muzika da je jednoj od posjetiteljica dopustio da mu prska glavu ovlaživačem za kožu, pa je potom ulašti. Pri tome je bio potpuno uživljen u glazbu i narodnjački ritam, na oduševljenje posjetitelja.

Borac nadimka Zvijer Hrvatsku dobro poznaje. Osim u Zagrebu, bio je u Splitu i Dubrovniku.

Sapp nije samo borac. Unatoč velikom broju poraza, među kojima se ističe i onaj protiv Mirka Filipovića, Sapp je zbog golemog stasa i zabavne osobnosti osvojio publiku, pogotovo na dalekom Istoku. On je i glumac koji je nastupio u desetak filmova, dok u Japanu ima status mega-zvijezde i često glumi u tamošnjim emisijama i reklamama. Unatoč opasnoj vanjštini, ta planina mišića, većinu svog uspjeha duguje činjenici što je i karizmatičan zabavljač koji uvijek oduševljava fanove.