DIRLJIV OPROŠTAJ

Bruce Springsteen se tajnim nastupom oprostio od Obame

20.01.2017 u 16:52

Bionic
Reading

Bruce Springsteen privatnim se koncertom u Bijeloj kući oprostio od Baracka Obame i njegova osoblja, objavio je fanzin slavnog rockera

Časopis i portal 'Backstreets' koji godinama metodično dokumentira Springsteenove nastupe, objavio je da je Boss 12. siječnja odsvirao akustični koncert za dvjestotinjak ljudi u istočnoj sobi Bijele kuće. Među njima su bili Barack i Michelle Obama i članovi predsjedničke administracije.

Koncert nigdje nije bio najavljen niti bi se o njemu išta znalo da u publici nije bio jedan dugogodišnji čitatelj 'Backstreetsa'.Ozračje je bilo 'melankolično', napisao je sudionik događaja. 'Čitavo vrijeme koncerta osjećalo se da nešto završava'. Springsteen je odsvirao 15 pjesama, među kojima i 'Born in the USA'.

'Bila je to skromna, tiha Bruceova zahvala predsjedniku Obami, osoblju i njihovim obiteljima. Nije bilo pompe, ceremonije, novinara. Samo on, gitara i pjesme", napisao je sudionik događaja. Springsteen, čiji je katalog prepun političkih pjesama, podržavao je Obamu u njegovim kampanjama, a svirao je i za Hillary Clinton.