TKO BI REKAO

Ana Strizić i Krešo Milanović jači od svih predrasuda

20.01.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Kad je prošle godine u travnju javnost doznala za vezu lijepe voditeljice Ane Strizić i brata bivšeg premijera Kreše Milanovića, zbog njegovog nemirnog duha, propalog braka i velike razlike u godinama, malo tko je vjerovao da će proslaviti prvu godišnjicu veze. Kako stvari stoje, Ana i Krešo i nakon godinu dana sretni su i nerazdvojni, a Ana na svom Instagramu sve češće objavljuje njihove zajedničke fotografije

'Čime me osvojio Krešo Milanović? Svime!' skromno je izjavila prošle godine Ana Strizić za tportal kad se doznalo da je njezin novi odabranik stariji brat Zorana Milanovića, 46-godišnji Krešo Milanović. Nakon toga Ana se suzdržavala od izjava za medije o svojoj novoj ljubavi, no njihove zajedničke fotografije uskoro su se pojavile na njezinu Instagramu.

Neki nisu vjerovali da će veza 30-godišnje zgodne Riječanke i nestalnog Kreše, koji se prije nekoliko godina razveo, a u medijima pojavljivao uglavnom zbog neuspjelih poslovnih poteza, izdržati godinu dana, no dogodilo se to da su krajem 2016. proslavili prvu godišnjicu.

A lijepa voditeljica zbog ljubavi i dalje blista, kako komentiraju njezini prijatelji na Instagramu. Jedno je sigurno - u vezi s hedonistom poput Kreše Milanovića nije joj nimalo dosadno. Riječanka iz veze s Mirom Lujićem ima četverogodišnjeg sina Mijata.

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on