SPREMA SE ZA MAŠKARE

Prepoznajete li ovog poznatog pjevača?

19.01.2017 u 17:57

Bionic
Reading

Alen Vitasović zna kako nasmijati svoje fanove na Facebook profilu. Istarski pjevač skoro svaki dan oduševljava pratitelje brojnim objavama, fotografijama i video snimkama, a ovoga puta se prerušio u izvođača mariachi glazbe sa velikim sombrerom i naočalama

Odjeven kao Meksikanac je snimio video u kojem poziva ljubitelje svoje glazbe na maškare 21. siječnja kada će nastupiti sa Šajetom u Čavlima.

Početkom siječnja počeo je raditi na radio Labinu gdje je dobio svoju emisiju 'Dnevnik Alena Vitasovića' u kojoj bira i pušta glazbu. To nije njegov prvi radijski angažman budući da je ranije radio kao glazbeni urednik na radiju u Puli.

Pjevač koji je u glazbenim vodama već 40 godina, često je u svojim objavama na Facebooku dao naslutiti da mu je iako voli glazbu sve napornije biti dio scene. Najljepši dani su mu, kaže, na selu kad ne radi ništa. Rekao je da bi mu sada više odgovarao fizički posao od psihičkog koji ga je počeo zamarati.

'Nekad se sviralo od 20 do 12 sati, a sad počinjem u jedan sat ujutro kao tovar', izjavio je ranije. Zadnjih mjeseci radi na svom novom albumu koji snima nakon četiri godine pauze.