SRETNI I ZALJUBLJENI

Otkrivamo tko je slavni sportaš kojeg ljubi Doris Vrečko

19.01.2017 u 13:36

Bionic
Reading

Doris Vrečko, bivša državna prvakinja u mačevanju, manekenka i voditeljica, ovih dana otkrila je da je sretno zaljubljena, ali ne i ime muškarca kojeg ljubi posljednjih godinu dana i u čijem zagrljaju trenutno uživa na nepoznatoj i egzotičnoj destinaciji. Tportal ekskluzivno doznaje da joj je srce osvojio poznati hokejaš

Riječ je o 34-godišnjem sportašu iz Kanade, Shaoneu Morrisonnu, koji je rođen i odrastao u Vancouveru, a prije dvije godine potpisao je ugovor za zagrebački HK Medveščak, na poziciji braniča. Prije dolaska u Zagreb nosio je dres Washington Capitalsa, Boston Bruinsa i Buffalo Sabresa i stekao veliko iskustvo zbog kojeg su ga mediji prozvali Tyson ili Suarez u svijetu hokeja. Zagreb ga je oduševio.

'Grad je odličan, no još uvijek ga istražujem. Ljudi su vrlo prijateljski raspoloženi. Najviše mi se sviđa atmosfera, način na koji Zagreb živi s brojnim odličnim kafićima i restoranima. Tu su i navijači koje stalno srećem. Svaki put kad bih otišao u grad, sreo bih nekoga s nekim Medveščakovim obilježjem, majicom, kapom ili nečim drugim. To pomaže da se lakše suživiš s gradom, osjetiš se dijelom neke veće priče', ispripovijedao je u intervjuu za Večernji list.

Zagreb i Medveščak napustio je u prosincu prošle godine. Ali ne zauvijek. Ovdje je upoznao lijepu Doris Vrečko, zbog koje će ga se na gradskim ulicama zasigurno još moći vidjeti.

Kako doznajemo, Morrisonn je svoju 17-godišnju karijeru nastavio u Rusiji, a prije prilagodbe na poznate niske temperature u Moskvi i novih sportskih izazova odmara se na tajnoj egzotičnoj destinaciji s Doris Vrečko.