SVE LOŠE JE IZA NJE

Doris Vrečko: Moj novi početak

18.01.2017 u 17:47

Bionic
Reading

Bivša manekenka i voditeljica emisije Nove TV 'Automotiv' Doris Vrečko blista od zadovoljstva u zagrljaju voljenog muškarca. Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom Facebook profilu nekadašnja prvakinja Hrvatske u mačevanju trenutno uživa u egzotičnim krajevima

Iako nije napisala gdje se točno nalazi niti tko je muškarac u čijem zagrljaju, očito je da lijepa Doris proživljava sretne životne trenutke o čemu svjedoči njezin osmijeh kojeg ne skida s lica. 'E tak se pune baterije', 'Uživaj zaslužila si', samo su neki od komentara njezinih prijatelja na fotografije s kojima se pohvalila na svom Facebook profilu.

33-godišnjakinja je nerado davala intervjue i pričala o privatnom životu, no javnosti je poznata njezina veza s nogometašem Radomirom Đalovićem, te prije njega s košarkašem Cibone Marijanom Manceom. Svojedobno ju se povezivalo i s francuskim rukometašem Nikolom Karabatićem.

S novim dečkom Doris je navodno u vezi godinu dana

Lijepa Zagrepčanka mnoge je zabrinula kada je u listopadu 2010. godine završila u bolnici. Doris je, nakon što se onesvijestila, hitno prevezena u bolnicu zbog sumnje na moždani udar, no ta dijagnoza nije potvrđena budući su joj nalazi bili uredni.

Nakon što se oporavila od zdravstvenih teškoća, bivšu prvakinju Hrvatske u mačevanju snašla je još jedna tragedija. Atraktivna brineta se 2012. godine zatekla u novosadskom klubu Kontrast u kojem je izbio požar, kada su vatrenoj stihiji živote izgubile tri djevojke i tri mladića. Tada je prestao njezin svaki kontakt s javnim životom i medijima. Uspješno se oporavila zahvaljujući podršci obitelji, ocu Romeu, majci Branki i sestri te najbliskijim prijateljima.

Više je godina izbivala iz javnog života, a onda je 2015. godine je dobila angažman na Novoj TV gdje je u rubrici InMagazina 'Time out s Doris' imala intervjue s vrhunskim sportašima. No to nije zaživjelo