'HILJADE PAHULJA BIJELIH'

Evo tko je sve bio na koncertu u čast Kemalu Montenu

18.01.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Prije druge godišnjice smrti Kemala Montena 21. siječnja njegovi najbliži prijatelji i kolege sinoć su u čast omiljenom sarajevkosm pjevaču u dvorani Lisinski održali koncert 'Hiljade pahulja bijelih'. Kemalove najveće hitove su zapjevali Tereza Kesovija, Teška industrija, Goran Karan, Ibrica Jusić te Boris Novković i Halid Bešlić koji su se za tportal prisjetili lijepih trenutaka s njihovim Kemom.

Brojni prijatelji Kemala Montena sinoć su se po drugi put su se okupili u Lisinskom na koncertu 'Hiljade pahulja bijelih' gdje su zapjevali neke od njegovih najvećih hitova.  U čast Kemalu okupili su se mnogi glazbenici Tereza Kesovija, Amir Kazić Leo, Halid Bešlić, Boris Novković, Hanka Paldum, Dražen Žerić Žera i mnogi drugi.

U publici su uz obitelj sarajevskog glazbenika njegovu suprugu Branku, kći Adrianu i sina Đanija sjedili mnogi poznati, a na koncert je došao i Bruno Kovačević s djevojkom Mateom Franić, Dražen Siriščević, Maja Cvjetković, Tončica Čeljska i dr. 'Prva stvar koja mi padne na pamet kad se sjetim Keme je prijateljstvo. Estrada je širok pojam, na njoj imam puno kolega, a malo iskrenih prijatelja. S ljudima s estrade malo sam se družio. Kemo je od malih nogu za mene bio dobri duh koji je dolazio kod nas kući, a kasnije smo se nalazili jednom tjedno na kavi i pretresali teme, od onih glazbenih do životnih. Uvijek će mi beskrajno nedostajati prijatelj poput njega', rekao je za tportal Boris Novković

Nedostaje Kemal Monteno i Halidu Bešliću. Uz njega je, kaže, odrastao. 'Obilježio je moj život na najljepši mogući način. Četrdeset godina smo bili prijatelji. Kemo je jedan, vječan i neponovljivi. Sretan sam jer je večeras bila odlična atmosfera na koncertu', rekao nam je Halid Bešlić.

  • +13
U Lisinskom održan koncert Hiljade pahulja bijelih, posvećen Kemalu Montenu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL