SEKSI FOTOGRAFIJE

Dekolteom protiv zime: Sandra, Nives i Lidija podižu temperaturu

17.01.2017 u 20:10

Bionic
Reading

Dok je vani snijeg i studen, fotografijama koje objavljuju na Instagramu pjevačice Lidija Bačić i Nives Celzijus i sportašica Sandra Perković odlučile su prkositi zimi i svojim muškim fanovima probuditi maštu. Direktnim pogledom na poprsja i ravne trbuhe u tome su uspjele

Za atraktivnu glazbenicu Lidiju Bačić kažu kako solidno pjeva, ali da još bolje izgleda. Muški dio publike očaran je njezinim atraktivnim tijelom. Pjevačica je poznata po tome što voli pozirati i redovito objavljivati fotografije na društvenim mrežama kako bi razveselila i sebe i svoje pratitelje.  

Ovog puta objavila je fotografiju koja je prikazuje u potpuno antizimskom izdanju, a mamac pažnje opet je njezin dekolte.

~You are the salsa to my tacos~

A photo posted by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile) on

Pjevačica često na fotografijama stavlja upravo dekolte u prvi plan.

Svaki koncert je kao novi prvi spoj za mene. #LidijaLive #publikaijasrca2

A photo posted by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile) on

Najbolja svjetska bacačica diska, zlatna olimpijka Sandra Perković iznenadila je obožavatelje koji je prate na Instagramu svojom najnovijom objavom kojom se prisjetila ljeta. 'Gdje je sunce, dosta bure', napisala je u opisu fotografije. Očito joj je dosta snijega i minusa pa je fotografijom s plaže, na kojoj je u prvom planu njezin dekolte, odlučila prizvati ljeto.

U nekoliko sati od objave lajkalo je više od tri tisuće ljudi, a fanovi su sportašici, koja se u posljednje vrijeme na društvenim mrežama pojavljuje u vrlo ženstvenim izdanjima, poručili da izgleda vrlo seksi.

Gdje je sunce, dosta bure ☀️? #tb

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus uglavnom je nemirna kad nije bolesna. Jednostavno se ne može suzdržati i ne provocirati pa opet je odlučila malo uznemiriti fanove fotografijama svojih atributa.

Svojim pratiteljima iz kreveta je zaželjela dobro jutro uz šalicu kave i duboki dekolte. Neki fanovi zaključili su kako joj prirodni look odlično pristaje te joj poručili da bi se trebala prestati šminkati.

Kavica u krevetu ? Dobro nam jutro! #kukulele #sretnakava #samoprirodno #ajmoradit

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on