ODMOR U AZIJI

Pogledajte kako Saša Lozar uživa na Tajlandu

17.01.2017 u 17:50

Bionic
Reading

Saša Lozar je otputovao na Tajland kako bi napunio baterije za nove radne izazove u 2017. godini, a kako se za sad provodi pjevač i radijski voditelj podijelio je sa svojim fanovima na Instagramu

Prošle godine Saša Lozar se nagradio putovanjem na Maldive, a ove godine se s obitelji, suprugom Marinom i kćeri Evom i prijateljima uputio ponovo u toplije krajeve. Fotografijom iz Bangkoka pohvalio se odmah po dolasku u zračnu luku te iz jednog od tamošnjih restorana.

Pjevača i radijskog voditelja očekuju brojne poslovne obaveze, a među njima je i nastup na Zagrebfestu 27. siječnja s autorskom pjesmom Predraga Martinjaka 'Tebi', a da bi se Saša što bolje odmorio i pripremio za taj nastup, priuštio je sebi 'predah u raju'.

Turističko središte koje obožavaju i mnoge svjetske zvijezde postalo je za Hrvate dostupnija i popularna destinacija. Onaj tko si to može priuštiti, doživjet će nezaboravne trenutke, tvrde svi koji su ondje boravili. Osim Saše Lozara, ondje trenutno odmara i televizijska voditeljica Jelena Pajić.

#Bangkok ?? #vibes ?

A photo posted by Saša Lozar (@sasalozar) on

Kažu da je od ovoga najveći #chungover ?

A photo posted by Saša Lozar (@sasalozar) on

#HelloKitty

A video posted by Saša Lozar (@sasalozar) on