ROMANTIČNA ZVIJEZDA

Tony Cetinski: Poseban razlog za slavlje i prsten za suprugu

17.01.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Današnji dan je za Toniya i Dubravku Cetinski poseban. Prije tri godine izmjenili su bračne zavjete, obećali si vjernost u dobru i zlu, a večeras će se prisjetiti tog dana i nazdraviti svojoj ljubavi i svim sljedećim godinama.

Silne poslovne obveze i brojne noći koje Tony Cetinski, naša najveća pop zvijezda, provodi u glazbenom studiju nisu zatomile u njemu ono romantično. Štoviše. Tony se već duže vrijeme priprema za današnji dan. On i supruga Dubravka, koji broje četiri godine ljubavi, večeras će proslaviti prve tri provedene u braku.

Lijepu Dubravku suprug će iznenaditi odlaskom na večeru u zagrebački restoran Il Camino, koji drže zajednički prijatelji, a što će joj darovati otkrio je Tony za tportal. 'Svoju sretnu dijamantnu naušnicu, koju sam nosio godinama, dao sam preurediti u prsten. To ću joj pokloniti večeras tijekom večere.

Zlatar Alen Franja mi je izradio prsten i u njega ugradio dijamant.', otkrio nam je Tony Cetinski koji će zbog ove sretne obljetnice večeras pauzirati od poslovnih obveza.

Dubravka Cetinski fotografijom na Facebooku prisjetila se najsretnijeg dana