NE MOGU JOJ NIŠTA

Dok čeka da policija nađe pljačkaše, Maja radi punom parom

16.01.2017 u 19:16

Bionic
Reading

Dok se Maja Šuput s prijateljicom odmarala u Meksiku, nepoznati počinitelj prošli tjedan provalio joj je stan u Zagrebu. Po povratku u Hrvatsku pjevačica unatoč više nego neugodnoj epizodi, ne da se obeshrabriti. Nije bilo vremena za očajavanje, jer ju je čekao nastup u Crikvenici. Za tportal je dala kratku izjavu

'Ovo mi nitko ne može uzeti' napisala je pored fotografije s nastupa u Crikvenici na kojem je nastupila u kostimu lika iz crtića, pčelice Maje u kojem je nastupila na tradicionalnom maskenbalu u Lisinskom prošle godine. Slika s užarenog koncerta bila je jedina njezina izjava po pitanju provale, a pjevačica u za nju takvim teškim trenucima nije izgubila optimizam.

'Ne mogu davati nikakve izjave na tu temu', rekla je kada smo je kontaktirali da nam komentira i otkrije nešto više o nemilnom događaju. Proći će puno vremena da se u svom domu opet osjeća sigurno.

Ovo mi nitko ne moze uzeti ???

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Pljačka se dogodila dok je Maja bila na odmoru u Meksiku. Kako je izvijestila zagrebačka policija, za sada nepoznati počinitelji su između 9. i 11. siječnja od upali u njezin stan i odnijeli tehničku opremu, novac i nakit. Oštetilisu je za oko 70.000 kuna.

My world, my life???Hvala Crikvenica ❤️❤️❤️#maskare

A photo posted by majasuput (@majasuput) on