ISPRAĆAJ NA MIROGOJU

Prijatelji i obitelj uz Moniku Kravić na majčinoj sahrani

13.01.2017 u 10:22

  • +17

Posljednji ispraćaj Mire Kravić, majke Monike Kravić

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Jučer je na Mirogoju sahranjena majka Monike Kravić, Mira Kravić, a uz Moniku na posljednjem ispraćaju bile su njezine najbolje prijateljice te bivši svekar Zdravko Mamić sa suprugom Marinom, ali i bivši suprug Mario

Mnogi prijatelji bivše televizijske voditeljice Monike Kravić pružili su joj podršku na jučerašnjoj sahrani njezine majke Mire Kravić koja je preminula u ponedjeljak u 57. godini života. Na Mirogoju je sa starijim sinom bio i Monikin bivši suprug Mario Mamić, kao i bivši svekar Zdravko sa suprugom Marinom. Otac i sin nisu došli zajedno.


Zdravko Mamić sa suprugom Marinom



Mario Mamić sa starijim sinom Josipom

Na sahrani su bile i Monikine bliske prijateljice Martina Podgorski te Mirna Maras Batinić, Vanja Halilović i Iris Androšević. Smrt majke za Moniku je došla u najosjetljivijem razdoblju života, kad je pokušavala stati na noge nakon razvoda. S majkom je uvijek bila bliska, a koliko joj je važna njezina podrška, znala je spomenuti i u intervjuima.


Martina Podgorski i Mirna Maras

'Kad ti je glavna uloga u životu biti mama i kad su ti djeca prioritet kao što su meni uvijek bila i uvijek će biti, onda ljubav postane konstanta, a ja je imam', rekla je nedavno Monika nakon rastave. Upravo će joj sinovi dati snagu da prebrodi odlazak najvažnije osobe u svom životu.