Estrada OTVORIO DUŠU

Tony Cetinski o brakovima, odgoju djece i životnim pogreškama

Toni Cetinski Izvor: Screenshot Screenshot/N1 , Autor:Screenshot/N1
  • Autor: S.NJ.
  • 12.1.2017 19:45:01
  • 12.1.2017 10:57:28

Poput svjetskih zvijezda koje u autu pjevaju i otkrivaju nepoznate detalje iz svog života za 'Carpool Karaoke' u Cordenovom 'Late Late Showu', i naša je najveća pop zvijezda gostovao u sličnoj emisiji, 'Star in The Car' na N1, u kojoj je tijekom vožnje ulicama rodnog Rovinja otkrio kako je izgledalo njegovo djetinjstvo, koje mu je dijete lakše, a koje slađe odgajati, duhovito je objasnio pojam galebarenja, ali i obznanio da se ne želi dovesti u situaciju da mu supruga Dubravka, s kojom je krajem godine proslavio drugu godišnjicu braka, treba oprostiti nešto

Tony Cetinski je ovih dana zatrpan poslovnim obvezama. U tijeku je pripremanje novog albuma te svakodnevno višesatno boravi u glazbenom studiju. Ipak, najveća pop zvijezda odazvao se pozivu emisije 'Star in The Car', u kojoj se tijekom vožnje uličicama svog djetinjstva u Rovinju prisjetio odrastanja, otpjevao tri svoja hita, ali i podijelio neka svoja razmišljanja i stavove.


Tony je otkrio da bi svoje djetinjstvo poželio svakome. Na pitanje bi li mogao dijeliti bračne savjete, s obzirom na to da je imao tri braka, odgovorio je da ne bi jer da je bio 'ekspert za to pitanje', onda ne bi iza sebe imao toliko brakova. 'Biti otac kćerke je slađe, ali teže. Muški odnos je jednostavan, ali moram priznati da uživam u odnosu s kćerkom. Sutra, kada mi dođe kći i kaže - on mi je prijatelj, ja ću joj reći - samo da nije muzičar jer ti muzičar nikada nije prijatelj', ispripovijedao je uz smijeh.

Treba poštovati svakog muškarca koji je priznao barem jednom u životu da je pogriješio, kazao je Cetinski, ali i dodao da se on ne želi dovesti u situaciju da mu sadašnja supruga Dubravka treba oprostiti nešto.Dubravka i Tony Cetinski broje dvije bračne godine, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana. Za svoju je lijepu suprugu Tony birao najljepše riječi nazivajući je njegovim zlatom.

U zanimljivoj vožnji ulicama Rovinja Cetinski je pokazao zavidno vozačko umijeće i usput je otpjevao tri svoja hita i poznatu napuljsku pjesmu ’O sole mio'.

448630 ,443849 ,437770 ,430013
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više