OTVORIO DUŠU

Tony Cetinski o životnim pogreškama, brakovima i odgoju djece

12.01.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Poput svjetskih zvijezda koje u autu pjevaju i otkrivaju nepoznate detalje iz svog života u 'Carpool Karaoke' za Cordenov 'Late Late Show' i naša je najveća pop zvijezda gostovala u sličnoj emisiji, onoj 'Star in The Car' na N1, u kojoj je tijekom vožnje po ulicama njegovog rodnog Rovinja, otkrio kako je izgledalo njegovo djetinjstvo, koje mu je dijete lakše, a koje slađe odgajati, duhovito je objasnio pojam 'galebarenja', ali i obznanio da se ne želi dovesti u situaciju da mu supruga Dubravka, s kojom je krajem godine proslavio drugu godišnjicu braka, treba nešto oprostiti.


Tony Cetinski ovih je dana zatrpan poslovnim obvezama. U tijeku je priprema novog albuma i svakodnevni višesatni boravak u glazbenom studiju. Ipak, najveća pop zvijezda odazvao se pozivu emisije 'Star in The Car', u kojoj se tijekom vožnje uličicama svog djetinjstva u Rovinju, prisjetio svog odrastanja, otpjevao tri svoja hita, ali i podijelio neka svoja razmišljanja i stavove.


Tony je otkrio da bi svoje djetinjstvo poželio svakome. Na pitanje da li bi mogao dijeliti bračne savjete, s obzirom da je imao tri braka, Cetinski je odgovorio da ne bi jer da je bio 'ekspert za to pitanje' onda ne bi iza sebe imao toliko brakova.
'Biti otac kćerke je slađe, ali teže. Muški odnos je jednostavan, ali moram priznati da u odnosu sa kćerkom uživam. Sutra kada mi dođe kćer i kaže on mi je prijatelj, ja ću joj reći samo da nije muzičar, jer ti muzičar nikada nije prijatelj', ispripovjedao je uz smijeh.


Dubravka i Tony Cetinski broje dvije bračne godine, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana. Za svoju je lijepu suprugu Tony birao najljepše rijeći nazivajući je njegovim zlatom.

U zanimljivoj vožnji ulicama Rovinja Cetinski je pokazao zavidno vozačko umijeće i usput je otpjevao tri svoja hit i poznatu pjesmu iz Napulja ’O sole mio'.