PRVIJENAC NIKOLE KOJE

Nina Badrić začinila premijeru filma 'Stado'

10.01.2017 u 23:38

  • +2

Poznati na premijeri filma 'Stado'

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/PIXSELL

Bionic
Reading

U kinu Cineplexx City Centar One East održana je u utorak navečer svečana premijera komedije 'Stado', redateljskog prvijenca legendarnog srpskog glumca Nikole Koje

Film su u Zagrebu uz redatelja Nikolu Koju predstavili glumci Nataša Ninković i Zoran Cvijanović, a zagrebačku premijeru nije propustila ni Nina Badrić, pjevačica koja je baš za potrebe ovog filma snimila pjesmu 'Ljubav za tebe'.

Jedna od naših najboljih i najpoznatijih pjevačica s Nikolom Kojom je snimila i glazbeni spot za ovu pjesmu, a nakon premijernog prikazivanja filma u Zagrebu pjesmu je pred publikom u ispunjenom kinu i otpjevala.

Na premijeri filma u kinu Cineplexx City Centar One East viđene su i druge poznate osobe, poput glumice Nives Ivanković i glumca Gorana Navojeca, novinara i redatelja Roberta Zubera, fotografa Damira Hoyke te redatelja Branka Ištvančića i Irene Škorić

'Stado' se u Hrvatskoj počinje prikazivati 12. siječnja, kada će i domaća publika imati priliku vidjeti film koji je u susjednim zemljama oduševio kritičare, a gledatelje dignuo na noge uz gromoglasni pljesak.

Uz Nikolu Koju, koji je prvi put u svojoj bogatoj karijeri stao iza kamere, u komediji 'Stado' glavne uloge su ostvarili Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i Vesna Trivalić.

Glavni junaci komedije 'Stado' su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu), njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s 'vragom', a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh.

Nina Badrić - Ljubav za tebe