HRABRO PRIZNANJE

Naomi Campbell prijetili ubojstvom u Parizu

06.01.2017 u 17:28

Bionic
Reading

Supermodel Naomi Campbell otkrila je kako je, poput slavne Kim Kardashian, na svojoj koži iskusila prijetnje smrću bande pljačkaša u Parizu

U povodu gostovanja u šou Wendy Williams, 46-godišnja Crna pantera otkrila je da se sa sličnim scenarijem poput Kim Kardashian susrela u Parizu prije pet godina.

'Suosjećam s Kim zato što sam, unatoč samozatajnosti, doživjela sličnu priču 2012. godine u Parizu', priznaje Naomi.

'Pratili su me od zračne luke, zatim su otvorili vrata auta uz povik 'Naomi Campbell, ubit ćemo te'', prisjeća se slavna Naomi, dodavši: 'Ušla sam u auto i shvatila da me ne vozi moj uobičajeni vozač. Osjećala sam se čudno, osobito u trenutku kad je potpuno otvorio prozore, a bio je studeni.'

Slavni supermodel nikad se prije nije izjasnila o tom incidentu, no kako otkriva, tada je planirala upoznati modnog dizajnera Azzedine Alaïu u njegovoj pariškoj trgovini kad su je napali pljačkaši zahtijevajući predaju torbe.

'U tom trenutku pomislila sam - trebam li ovim ljudima dati svoju torbu s dokumentima ili ću se nekako pokušati obraniti', prisjeća se Naomi koja se na koncu odlučila oduprijeti pljačkašima.

'Na svu sreću, cijeli incident se dogodio ispred trgovine Azzedinea Alaïae i kad me ugledalo njegovo osoblje, odlučili su mi pomoći.'

Sličan scenarij krajem prošle godine u Parizu doživjela je slavna starleta Kim Kardashian koja se u hotelskoj sobi suočila s prijetnjama smrću i krađom nakita višemilijunske vrijednosti.

Gostovanjem u šou Wendy Williams, slavna Naomi Campbell otkrila je kako smatra da je riječ o istoj bandi pljačkaša s kojom se i sama suočila 2012. godine.