DIRLJIV OPROŠTAJ

Humanitarno druženje u čast Ivane Popović okupilo poznate

06.01.2017 u 14:16

  • +10

Humanitarno druženje u čast Ivane Popović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Bivši zaručnik Ivane Popović i otac njezine jedanaestogodišnje kćeri Ave, glumac Luka Peroš organizirao je humanitarnu akciju za pomoć djeci preminule kiparice, slikarice i modne dizajnerice

Iako su vezu okončali prije deset godina, nekadašnji partneri ostali su u prijateljskim odnosima sve do kraja, a glumac joj je obećao da će se nastaviti brinuti o njezinim kćerima - zajedničkoj kćeri Avi, koja će se preseliti s njim u Barcelonu, te 18-godišnjoj Luni, koju je prihvatio kao da je njegova. Upravo za njih dvije, ali i u sjećanje na Ivanu, Luka je organizirao događaj 'Baj baj, ljube naša' koji se održao u zagrebačkom Funk clubu.

Na humanitarnom druženju, između ostalih predmeta, prodavali su se Ivanini 'Promatrači', a sav prikupljeni novac namijenjen je Ivaninim kćerima, 11-godišnjoj Avi i 18-godišnjoj Luni.

Humanitarnoj akciji odazvali su se brojni poznati Hrvati poput domaćeg modnog kritičara Nenada Korkuta, glumaca Mirana Kurspahića, Ivane Roščić, Mislava Čavajde, Matije Prskalo i spisateljice Josipe Pavičić

Kiparica i modna dizajnerica Ivana Popović u ponedjeljak, 2. siječnja, na intimnom je sprovodu na gradskom groblju u gradu Krku ispraćena na posljednji počinak, nakon što je umrla u snu u svojoj obiteljskoj kući na otoku Krku. Njena smrt iznenadila je i rastužila mnoge, budući da su vjerovali kako je uspjela dobiti životnu bitku. Naime, prvo je s 28 godina oboljela od raka grlića maternice, da bi se petnaest godina kasnije tumorne stanice pojavile na grudima.