ZIMOVANJE POZNATIH

Otkrivamo gdje zvijezde skijaju, a tko propušta odmor i zašto

04.01.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Neke domaće zvijezde otvorile su sezonu skijanja prije Nove godine, druge se tek spremaju u osvajanje planinskih vrhunaca, ali ove je godine puno onih koji će omiljenu zimsku rekreaciju - propustiti. Otkrivamo omiljene skijaške destinacije poznatih, ali i razloge onih koji ove zime neće uživati u snježnim radostima

U siječnju se skijanjem u mondenim domaćim i stranim skijalištima bave tek najstrastveniji skijaši, dok je nekima putovanje na snijeg statusni simbol i prilika za druženje i tulume. Hrvatska skijaška karavana kreće u subotu, a u njoj će biti, procjenjuje se, oko 200 tisuća Hrvata. Među njima bit će i neki naši poznati.

Skijašku sezonu ove godine već prije dva tjedna otvorio je pjevač Marko Tolja, a boravio je na Kronplatzu.

Doktor je rekao samo jedna pljoska na dan. OK!! ?????? #markotolja #ski #dolomitisuperski #kronplatz

A photo posted by Marko Tolja (@marko.tolja) on


U prvim danima siječnja i u zimskim radostima uživaju i glumac Jan Kerekeš sa suprugom Vikom te kolegom iz serije 'Zlatni dvori' Matkom Knešaurekom. Otputovali su u Sloveniju.

1.1.2017. :) @vika_kerekesh @matko.knesaurek

A photo posted by Jan Kerekeš (@jan_kerekes) on


Nakon posjeta pariškom Disneylandu krajem prosinca početkom godine Lejla i Tarik Filipović posjetili su i Mariborsko Pohorje. Nekadašnja misica, a danas uspješna poduzetnica, pohvalila se fotografijom njihovih preslatkih sinova Dine i Armana sa slovenskog zimovališta.

⛄❄⛷??????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on


U zimskim radostima već danima uživa i poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske, Ivana Delač Đolo. 'U Nassfeldu smo dizajner Juraj Zigman, političar Domagoj Milošević, sportaš Josip Pivarić, Miss Universe Lana Obad sa zaručnikom Danijelom i ja s obitelji. Ne skijam jer ne smijem zbog kralježnice, ali uživam u suncu. Divno je', ispričala nam je Ivana.


Ivana Delač Đolo ne skija, ali uživa u suncu u austrijskom skijalištu


U Nassfelfu uživa i dizajner Juraj Zigman

'Moj sin Mikula i ja smo solo, a kći Zara je s temperaturom ostala doma, ali nam dolazi u subotu u Nassfeld. Trenutno smo u Gerlitzenu, kojim sam oduševljen i pomalo u čudu što mi u Hrvatskoj slabo znamo za to skijalište, zapravo nam najbliže austrijsko skijalište. Imam i svirku ovdje, u hotelu Sonnenhotel, u kojem je sve puno Hrvata. U subotu se selimo u Nassfeld, u kojem opet imam svirku u utorak u hotelu Marcius', ispričao nam je Sandi


Sandi već uživa u zimskim radostima sa sinom Mikulom

Među onima koji će ove zime okusiti snježne radosti splitski je pjevač Giuliano. 'Ove subote spremamo se na skijanje u Italiju. Ne znam o kojoj je destinaciji riječ, to znaju moja supruga Kristina i sin Marko, ja sam samo vozač. (smijeh) Kod nas to izgleda vrlo ozbiljno - ustajemo rano ujutro, oko 9 sati idemo na stazu, pa navečer nema tulumarenja', otkrio je pjevač.


Giuliano svake godine uživa u skijanju

'Ove subote supruga i ja, poput mnogih Hrvata, odlazimo na skijanje. Bit ćemo u Nassfeldu. Prvi put u životu idemo sami, bez djece, na odmor od poslovnih obaveza i punjenje baterija', ispričao nam je HTV-ov voditelj Davor Meštrović. Prošle godine je sa suprugom Senkom i djecom, kćeri Martom i sinom Nikolom, na snježnim padinama austrijskih planina proveo tjedan dana.


Jedno od omiljenih televizijskih lica, Davor Meštrović, obožava skijanje

Velik zaljubljenik u skijanje je i glazbenik Jasmin Stavros, a ni ove godine neće propustiti odlazak na Kronplatz. 'Odlazim 14. siječnja i na skijanju ću biti do Uskrsa. Odlazit ću vikendima na gaže i vraćati se na snijeg. Vrhunski skijam, što su potvrdili i stručnjaci, i to otprilike od 40 do 50 dana godišnje. Prvi tjedan bit ću sa suprugom Žarkom, onda s prijateljima i Sandijem Murovcem, jednim od prva tri demonstratora skijanja na svijetu, a pridružit će nam se i Tina Maze', otkrio je Stavros.


Jasmin Stvaros i ove godine će skijati s prijateljima

Petar Grašo još uvijek ne zna kada na skijanje, no sigurno je da će to biti omiljena destinacija Danijele Martinović, ali i Viktorije i Dina Rađe, s kojima tradicionalno odlazi u talijanski Livigno. Godinama skijaju u Alpama i već se, izjavio je ranije Grašo, osjećaju ondje kao kod kuće.

Iako svake godine odlazi na skijanje, Severina će to ovog puta preskočiti i to zbog snimanja novog albuma. Prošle godine je uživala u austrijskom Nassfeldu. Na snijeg ove godine neće ni Bojana Gregorić Vejzović sa suprugom Enesom, ali je zato njihov sin Raul već na skijanju s prijateljima.


Severina ove godine neće na skijanje jer snima novi album

'Nažalost, ove godine neću ići na skijanje zbog poslovnih obaveza, a eventualno ću se zaletjeti koji vikend negdje blizu, do Slovenije ili Austrije', rekla nam je Renata Sopek

U zimskim radostima ove godine neće uživati ni Nevena Rendeli jer se sprema za novu emisiju na HTV-u, kao ni Indira Levak, a ni Vanna sa svojom obitelji, jer se suprug Andrija sprema za snimanje filma o generalu Gotovini. Neno Belan ostaje u Zagrebu zbog pripremanja Zagrebačkog festivala, kojem je umjetnički direktor, a veliki ljubitelj skijanja Joško Čagalj Jole omiljenu sportsku aktivnost propustit će ove zime zbog sudjelovanja u RTL-ovom showu 'Nikad nije kasno'.