BOGATA PONUDA

Kamo na proslavu: Vodič za doček 2017.

30.12.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Hrvatski su gradovi i ove godine organizirali dočeke Nove godine na otvorenom. Najluđu noć u godini i ovaj put mnogi će provesti na glavnim gradskim trgovima, a kako će izgleda njihova ponuda, saznajte u nastavku

Zagreb – Trg bana Josipa Jelačića, Tomislavac

Kako se saznaje, glavne zvijezde novogodišnje večeri na središnjem zagrebačkom trgu bit će Najbolji hrvatski tamburaši, Jacques Houdek i Vanna. Uz tradicionalni vatromet u ponoć i prigodnu čestitku zagrebačkog gradonačelnika građanima, sve okupljene poslije ponoći zabavljat će Psihomodo pop. Winter Music Festival u Arenu dovodi jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-a Armina van Buurena, a on će Zagrepčane uvesti u novu 2017. godinu.

Ledeni park na Tomislavcu bit će domaćin jedne od najatraktivnijih silvestarskih zabava u gradu, a Zagrepčane i njihove goste u novu 2017. uvest će bend TBF. Prije njih će svirati bend Uptown Gang. Za novogodišnju atmosferu u zrinjevačkom glazbenom paviljonu bit će odgovoran bend Gramofon, a počet će svirati u 22 sata.

Osijek - Trg Ante Starčevića i Trg sv. Trojstva

Doček Nove godine u najvećem slavonskom gradu i ove godine odvijat će se na dva gradska trga. Na središnjem gradskom trgu (Trg Ante Starčevića) Osječane će u najluđoj noći zabavljati domaći dečki, Vigor Bend, uz DJ-a. Program će početi oko 22.30, a trajat će do jedan sat ujutro.

Okupljene na novogodišnjem dočeku na Trgu svetog Trojstva zabavljat će i zagrijati popularni zagrebački bend Elemental

Split – Riva

Splićanima i njihovim gostima na Rivi za dobru zabavu bit će zadužen njihov omiljeni glazbenik Petar Grašo te grupa Buđenje. Posjetitelji će u ponoć moći uživati u tradicionalnom vatrometu i zabavi do ranih jutarnjih sati.


Doček Nove godine u Splitu

Rijeka

Doček Nove godine na Korzu donosi jednog od najpopularnijih hrvatskih kantautora, Zlatana Stipišića Gibonnija. Uz Gibonnija, čiji je nastup planiran u 23 sata, Riječane i njihove gosti zabavljat će Izet i Borgie, koji počinju sa svirkom u 21.45 sati, te En Face i Belfast Food

Pula – Forum

Na pulskom Forumu i ove godine priprema se veliki doček Nove godine. Svirat će s početkom u 20 sati The Night Express i Hladno pivo, a posjetitelje čeka i ponoćni vatromet.

Poreč – Trg slobode

Posjetitelje porečkog Trga slobode u novogodišnjoj noći očekuju nastupi Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa, zaduženih za zabavu do ranih jutarnjih sati.

Varaždin – Kapucinski trg

Varaždinci će u Novu godinu ući na Kapucinskom trgu uz koncert grupe Vatra, vatromet, ali i tradicionalnu, 39. po redu, Novogodišnju utrku, jedinstvenu na svijetu.



Zadar - Kalelarga

U Donatovu gradu večernji program na Narodnom trgu otvaraju Tomislav Bralić i klapa Intrade. Nakon njih na pozornicu će doći Ivan Zak. Na Trgu Petra Zoranića svirat će Vista dok na Forumu u isto vrijeme počinje Aynthetica i Living Room

Hvar – Trg sv. Stjepana

Hvarski doček na otvorenom tradicionalno se održava na Trgu sv. Stjepana, pa će tako i ovog Silvestrova. Hvaranima i njihovim gostima ovaj doček Nove godine upriličit će DJ Pavlov zadužen za zagrijavanje, dok glavna zvijezda večeri, bend Parni valjak, započinje s nastupom u 23 sata.

Dubrovnik - Stradun

Za posjetitelje na dubrovačkom Stradunu doček počinje u 21 sat uz DJ-a Kamenog (donedavnog člana grupe Colonia) koji će zagrijati publiku za nastup Splićana, kraljice hrvatske estrade Doris Dragović i neumornog zabavljača Jole

Doček Nove godine u Dubrovniku


Čakovec

Ovaj put u Čakovcu neće biti poznatih estradnih imena, već će sve biti u znaku domaćih sastava pop i rock glazbe. Na Trgu Republike u Čakovcu posjetitelje će zabavljati Noćna smjena i October Light

Šibenik

Šibenski Dolac i ovaj put domaćin je velikog dočeka Nove godine na otvorenom. Program započinje u večernjim satima nastupom predgrupe, nakon koje slijedi koncert Massima Savića



Karlovac

Karlovac priprema tradicionalni doček Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića. Program će početi u 21.30, a Karlovčane i njihove goste zabavljat će domaći cover rock bend The Trio te grupa Gretta svirkom od 23 sata.