LJUBAVNI SLOMOVI

Raskidi veza o kojima se govorilo u 2016.

31.12.2016 u 14:42

Bionic
Reading

Iako su mnogi slavni parovi ove godine uplovili u bračnu luku ili započeli vezu, neki od njih su odlučili oprostiti nevjeru, neki da je vrijeme za bebu, a neki su pak shvatili da je njihovoj naizgled skladnoj vezi i ljubavi došao kraj

Fotografije brojnih poznatih parova prikazuju nasmijana lica koja se provode na putovanjima i raznim događanjima pa ostavljaju dojam neopisive sreće. Njihove veze izgledaju čvrste i predodređene za vječnost jer posjeduju sve - ljepotu, posao iz snova, novac - no razlazi pokazuju da ništa nije preduvjet za uspješan odnos dvoje ljudi. Tako su i 2016. godine mnogi slavni parovi pali na ispitu ljubavne sreće.

U kolovozu je, nakon godinu i pol veze, 44-godišnja glumica Nina Violić prekinula s 19 godina mlađim dečkom, beogradskim glumcem Milanom Marićem. Navodno je njihovoj vezi presudila udaljenost. Naime, dok je Milan još živio u Beogradu, stvari su funkcionirale, no otkad se preselio u Sankt Peterburg, u kojem je glumac dobio angažman i preselio se početkom lipnja, stvari su se zakomplicirale.

Godina na izmaku bila je kobna i za vezu 25-godišnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Andreja Kramarića. Sredinom studenog doznali smo da je zgodni nogometaš prekinuo šestogodišnju vezu sa Zagrepčankom Marinom Pavić. Napadač Hoffenheima, koji je šest mjeseci prije raskida u Njemačkoj živio s Marinom, izjavio je da su ostali u dobrim odnosima.

Beautiful things in beautiful place ?????? #perfectevening #croatia #hvar

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on


Nakon nešto više od godinu i pol pukla je ljubav između našeg teniskog reprezentativca, 20-godišnjeg Borne Ćorića i nekadašnje Kraljice Dalmacije, 26-godišnje Valentine Miletić. Prekid su tportalu potvrdili njihovi prijatelji. Borna se na svom profilu uvijek hvalio trenucima s djevojkom, koja mu je bila najveća potpora, no sa svog profila na Instagramu obrisao je sve zajedničke fotografije i ljubavne posvete, dok je Valentina svoj profil na toj društvenoj mreži - zatvorila.

Sredinom kolovoza34-godišnji glumac Ivan Herceg obrisao je sa svog profila na Instagramu sve fotografije koje je imao s 31-godišnjom bivšom manekenkom i dekoraterkom Anitom Dujić. Zajedno su viđeni tijekom ljeta u Dubrovniku, u kojem je Anita boravila poslovno, a vijest o kraju ljubavi stigla je tri mjeseca nakon što je par proslavio prvu godišnjicu veze. Sredinom listopada viđeni su zajedno na ručku u jednom zagrebačkom restoranu, no svojim ponašanjem nisu dali naslutiti kakva je priroda njihova odnosa pa nije poznato jesu li svojoj vezi dali drugu šansu ili su nakon prekida ostali prijatelji.

Ljubav ipak nije bila dovoljna u slučaju kantautorice Antonije Šole jer je u siječnju prekinula vezu s deset godina starijim riječkim poduzetnikom Slavkom Šajinovićem, poznatim i kao nekadašnjim zaručnikom Severine. Par je odlučio okončati šestomjesečnu vezu, a Antonija prekid nije htjela komentirati.

Godinu 2016. po dobrome neće pamtiti ni pjevačica Magazina Andrea Šušnjara, čije je srce od rujna opet slobodno, a 29-godišnja Splićanka je potvrdila prekid šestogodišnje veze s Domagojem Beškerom, s kojim je živjela zadnjih pet godina.

No nije sve bajno ni u svijetu stranih zvjezdica.

Listopad je bio koban za američku pop divu, 46-godišnju Mariah Carey i multimilijardera, 49-godišnjeg Jamesa Packera te su odlučili otići svatko na svoju stranu. Par se zaručio u siječnju ove godine, a Packer je unatoč raskidu zaruka pjevačici dopustio da zadrži dijamantni zaručnički prsten vrijedan 10 milijuna dolara. Zarukama je na kraju navodno presudila razmaženost dive i njezina rastrošnost.

47-godišnja latino diva Jennifer Lopez u srpnju je okončala petogodišnju vezu s 29-godišnjim plesačem Casperom Smartom. Upoznali su se 2011. godine, kada je Casper plesao na njezinoj turneji. J. Lo ga je izbacila iz kuće zbog nevjere, a prevario ju je više puta, no ostali su u prijateljskim odnosima.


Jedan od, kako se činilo, najstabilnijih holivudskih parova, 39-godišnja Diane Kruger i zvijezda serije 'Dawson's Creek' Joshua Jackson u vezi su bili puno desetljeće, a ove su si godine rekli 'zbogom'. Nikad nisu ušli u brak jer im papir nije bio važan. Što je uzrok prekida, nije poznato, ali je par odlučio ostati u prijateljskim odnosima.


Nekoliko dana nakon što se doznalo za raspad veze Diane Kruger i Joshue Jacksona odjeknula je vijest da pop zvijezda, 30-godišnja Lady Gaga i njezin zaručnik, 35-godišnji glumac Taylor Kinney više nisu zajedno. Par se zaručio na Valentinovo prošle godine, a iako se nagađalo da su se vjenčali u tajnosti, potvrde toga nije bilo. Lady Gaga je na svojem Instagramu objavila da ona i Kinney zbog poslovnog opterećenja i udaljenosti 'uzimaju pauzu'.

What a great charity @OperationSmile. We love supporting you and all you do!

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on


Više nisu skupa ni Taylor Swift i Tom Hiddleston. Nakon tri mjeseca vrlo javne veze pjevačko-glumački par prekinuo je, ali ostali su u prijateljskim odnosima. Navodno su se razišli jer je devet godina stariji glumac želio da njihova romansa bude javnija, a Taylor je počela sumnjati u to je li s njom iz pravih razloga ili zbog medijske pozornosti.

I miss them everyday, I hope they're still good friends #hiddleswift

A photo posted by Kez??UK (@taylorswift13.style) on


Mlada pjevačka senzacija, 23-godišnja Demi Lovato i 36-godišnji glumac Wilmer Vaderrama zajedno su bili šest godina, a u lipnju su o prekidu veze obavijestili fanove preko Instagrama. 'Ovo je bila iznimno teška odluka za oboje, ali shvatili smo da smo više od svega bolji kao najbolji prijatelji. Uvijek ćemo se podupirati.' Dok se Lovato borila s ovisnošću i bipolarnim poremećajem, upravo je Valderrama bio čitavo vrijeme uz nju pa je vijest o njihovom razlazu šokirala fanove.

I miss pictures like this ... ???? @ddlovato @wilmervalderrama #demilovato #lovatics #futurenowtour #ddlovato #demiandwilmer

A photo posted by Demi Lovato ?? (@ddlovatics_forever) on

 
Škotski glumac Gerard Butler je krajem studenog, 15 dana nakon što je proslavio 47. rođendan, prekinuo vezu sa sedam godina mlađom odabranicom Morgan Brown. Razlog njihova prekida je to što se nije mogao nositi s pozornošću pripadnica ljepšeg spola.


Dvostruka dobitnica Oscara, 41-godišnja Hilary Swank odlučila je prekinuti zaruke s trenerom tenisa Rubenom Torresom u lipnju. U vezi su bili godinu dana, a njihove zaruke u ožujku Hilary je sama otkrila na svom profilu na Instagramu.

Vezu su u 2016. prekinuli i Gigi Hadid i Zayn Malik, Brooklyn Beckham i Chloe Moretz...