O LJUBAVI I PRIJATELJSTVU

Ženske priče Doris Pinčić i Ivane Plechinger

13.12.2016 u 20:14

  • +2

Božićna Ženska priča

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ana Cvetković

Bionic
Reading

Novo izdanje ženskih ćakula spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić održano je u sasvim prigodnom tonu – na božićnom repertoaru 'Ženske priče' s radijskim kolegicama Doris Pinčić i Ivanom Plechinger pričalo se uglavnom o ljubavi i prijateljstvu

Tematsku humanitarnu večer u klubu Opera upotpunili su sociolog i pisac Bruno Šimleša i glumac Robert Kurbaša, prijatelji, kolege i poslovni partneri gošći posljednje ovogodišnje 'Ženske priče'.

Priču o svojoj knjizi 'Ono što ostaje samo ljubav je' koja je uslijedila nakon smrti oca započela je Ivana Plechinger, otvoreno govoreći o problemima koji su doveli do, kako sama kaže, terapije pisanja knjige. Knjiga je danas među publikom izvrsno prihvaćena, a Ivana je zauzeta promocijama diljem Hrvatske, no ipak, kaže, svoje prioritete danas slaže drugačije, imajući na umu prvenstveno osobni život.

Doris je otkrila da između ljubavi prema radiju i televiziji radije bira izazove radijskog voditeljstva, a što se tiče slave, do nje kaže ne haje, priznavši kako bi najljepše bilo biti u 'AB kategoriji', onoj anonimno bogatih.

U ugodnom tonu nastavio se talk show kada su se na sceni pridružili Bruno Šimleša i Robert Kurbaša, nastavivši opušteni razgovor o aktualnim projektima, humanitarnom radu, roditeljskim iskustvama i sponama koje vežu sva četiri gosta posljednje ovogodišnje 'Ženske priče' u osobnom životu i radu na osobnom razvoju.

Ova sasvim opuštena božićna priča u prostoru multimedijalnog kluba Opera ponovo je bila humanitarnog karaktera, a sva sredstva od prodaje ulaznica doniraju se Zakladi Ana Rukavina.