PRIJATELJI U DOBRU I ZLU

Navojec i Lokas: Adventski provod s novim ljubavima

12.12.2016 u 09:42

Bionic
Reading

Proteklog vikenda adventskom druženju u centru grada unatoč gužvi i hladnoći nisu odoljeli Joško Lokas sa svojom Jelenom i Goran Navojec s glumicom Marijom Škaričić, od koje se ne odvaja nakon razvoda. Zanimljivo je da su bivše supruge Joška i Gorana, Nataša Janjić i Larisa Navojec, najbolje prijateljice, a jednako dobri su si Navojec i Lokas

Joško Lokas i Goran Navojec dugogodišnji su prijatelji, zahvaljujući i bivšim suprugama Nataši Janjić i Larisi Navojec, bliskim prijateljicama. Obojica su se suočila s rastavom u protekle dvije godine, ali i imali sreće doživjeti nove ljubavi. Joško svoju Jelenu nije dugo krio od javnosti dok Goran unatoč čestim druženjima s glumicom Marijom Škaričić posljednjih mjeseci nikako da komentira njihovu vezu.

Proteklog vikenda zanimljivi parovi družili su se na zagrebačkom adventu, a čini se i da je Navojec odlučio više ne skrivati svoju naklonost prema splitskoj glumici. Blagdanski provod u centru grada i djelić dobre atmosfere pokazala je Jelena Kapa na svom Instagramu.

O vezi Gorana Navojca i Marije Škaričić počelo se šuškati nakon njegovog razvoda od Larise Navojec u rujnu prošle godine, nakon 13 godina ljubavi. Ovog ljeta zajedno su bili u Dubrovniku, a krajem kolovoza i na otoku Braču. U njihovom slučaju uvijek ima slike, ali nema tona.

❤️??Uživanje u čaroliji blagdana??❤️ #advent #friends #love #joyful #christmastime

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on