ODLAZAK U MIROVINU

Nada Abrus: Od sada mi je gluma samo hobi i veselje, a ne posao

09.12.2016 u 20:49

Bionic
Reading

Nada Abrus u četvrtak navečer obilježila je četrdeset godina rada u kazalištu Komedija i odradila svoju zadnju predstavu 'Gospođice iz Maxima' kao stalna članica kazališta. Za tportal je ispričala kako se oprostila s kolegama i otkrila što će raditi u budućnosti

'Zahvaljujem ansamblu na 40 godina ljubavi i vjernoj publici koja je pratila naše predstave i moj rad', riječi su kojima je Nada Abrus zaključila svoj glumački staž dug 48 godina.

'Odradila sam zadnju predstavu kao stalna članica kazališta Komedije, no to ne znači da sam se oprostila od divnog ansambla i razdragane publike koja me u četvrtak navečer ispratila gromoglasnim pljeskom nego će me od iduće godine veseliti raditi kao vanjska suradnica. Tako da ću i dalje igrati pred najdivnijom publikom Komedije i ostati uz svoje drage kolegice i kolege', ispričala nam je glumica.


Nada će odsad u kazalištu Komedija biti vanjska suradnica

Kolegice su je, kaže, razveselile raskošnim cvijećem, divnim emotivnim porukama i ponekom suzicom na poklonu.

'Zbilja me veseli smijeh u našoj ženskoj garderobi, često i pred izlazak na pozornicu. Moj odlazak proslavili smo, naravno, uz jelo i piće! Iza mene je 48 godina glumačkog rada, tako da prava fešta tek slijedi na okrugli broj godina. Nemam razlog biti žalosna već se veselim uvijek novom početku, a to znači da nove predstave već ugovaram, a stare predstave, a imam ih pet, kontinuirano igram. Od sada mi je sve to samo hobi i veselje, a ne posao. A da zadovoljim svoju strast, nagradit ću se putovanjem', otkrila nam je.


Glumica najavljuje kako prava fešta tek slijedi na okrugli broj godina njezina rada