SRETNA VIJEST

Sofiji Vergari prvo dijete rodit će surogat majka

09.12.2016 u 14:32

Bionic
Reading

Kolumbijska glumica Sofia Vergara i njezin suprug Joe Manganiello ovog proljeća prvi put zajedno bi trebali iskusiti čari roditeljstva, a sve zahvaljujući surogat majci. Lijepe vijesti barem su malo maknule Vergarine misli s tužbe bivšeg zaručnika Nicka Loeba, a koji je sudskim putem zatražio skrbništvo nad dva embrija koja su njih dvoje zamrznuli dok su bili zajedno

Ako je vjerovati američkim medijima i RadarOnlineu, glumački par Sofia Vergara i Joe Manganiello u proljeće će postati roditelji. 44-godišnja glumica, koja je nedavno sa svojim pet godina mlađim suprugom proslavila prvu godišnjicu braka, navodno se pohvalila bliskim prijateljima da je njihova surogat majka trudna.

Razlog za odluku o surogat roditeljstvu krije se u zdravstvenim problemima koje ima glumica. Zbog mioma na maternici Sofia Vergara, koja već ima 24-godišnjeg sina Manola, nikako ne može začeti prirodnim putem, a ni godine joj više ne idu u prilog. Stoga su pronašli idealnu kandidatkinju koja će u proljeće roditi njihovo prvo zajedničko dijete.

#thebreakers2015❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia Vergara i Joe Manganiello nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka

Ipak, unatoč divnim vijestima, Sofiji Vergari ne ide sve po planu. Ona naime već godinu dana muku muči sa svojim bivšim zaručnikom Nickom Loebom jer je sudskim putem odlučio zatražiti skrbništvo nad dva embrija koja su njih dvoje dali zamrznuti dok su bili zajedno. Da stvar bude bizarnija, Loeb je čak embrijima dao imena - Emma i Isabelle - i zapravo u njihovo ime dao digao tužbu kojom želi da Vergara odgovara pred sudom i snosi krivnju jer im je uskratila pravo na život, odnosno da budu rođena, stoga on želi pronaći surogat majku koja bi mu rodila djevojčice.

??

Fotografiju objavljuje Sofia Vergara (@sofiavergara)

U proljeće bi Sofija i Joe trebali, zahvaljujući surogat majci, dobiti prvo zajedničko dijete