USKORO SLAVE

Cate Blanchett oprostila suprugu, zajedno opet u javnosti

09.12.2016 u 11:41

Bionic
Reading

Nakon što su prije dva mjeseca objavljene fotografije supruga Cate Blanchett Andrewa Uptona s 23 godine mlađom australskom glumicom Hariett Dyer, nije se moglo vidjeti zajedno u javnosti, a navode o problemima u braku odlučili su demantirati novim zajedničkim projektom - kazališnom predstavom 'The Present' čiji je dramaturg upravo Upton, a Cate igra glavnu ulogu. Na predstavljanju na Broadwayu zajedno su pozirali

Nakon 20 zajedničkih godina, tri sina i nedavno usvojene djevojčice, Cate Blanchett i Andrew Upton odlučili su da neće tako lako odustati od svog braka. Nevolja je itekako bilo, potvrdile su to i fotografije prije dva mjeseca na kojima je 50-godišnji Upton veseo i s čašicom u ruci bio malo previše blizak s 23 godine mlađom televizijskom zvijezdom. Baš u to vrijeme supružnici su dali na prodaju i svoju obiteljsku vilu u Sydneyju.

No kad je u pitanju jedinstvena Blanchett koja čvrsto stoji na zemlji, čini se kako je svom suprugu malo razuzdanosti u javnosti ipak oprostila. Naime, na predstavljanju nove predstave 'The Present' na Broadwayu u kojoj Cate glumi glavnu ulogu, a dramaturg je njezin suprug, pozirali su zajedno potvrdivši tako da će 19. godišnjicu braka, koja je 29. prosinca, dočekati zajedno.

Uz novi kazališni komad, 47-godišnju Blanchett trenutačno za New York veže i snimanje novog filmu 'Ocean's Eight' u kojem su joj partnerice Rihanna i Sandra Bullock.