PAPRENA PRIZNANJA

Hana Hegedušić o vođenju ljubavi, metroseksualcima i bauštelcima

08.12.2016 u 19:48

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Hana Hegedušić koju trenutačno gledamo u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gostovala je u rubrici InMagazina 'Paprene kuglice'. Hana je odgovarajući na nekoliko škakljivih pitanja otkrila paprene detalje iz svog života

Hana Hegedušić posljednjih nekoliko mjeseci u sretnoj je vezi s dečkom Tomislavom kojeg, kako je izjavila za tportal, ne skriva, ali ne želi pričati o njemu. Gostujući u 'Paprenim kuglicama' ipak je otkrila neke detalje iz intimnog dijela života.

Simpatična glumica i pjevačica bez imalo zadrške odgovorila je na pitanje koliko joj često za vrijeme vođenja ljubavi misli odlutaju na neplaćene račune, obaveze u kazalištu, sezonske popuste i slično.
'Ne prečesto, ali priznajem da odlete. To ovisi o vođenju ljubavi. Ako je to neko brzinsko vođenje ljubavi onda ne stignem misliti na to, ali inače da', kaže. Od vođenja ljubavi u mraku ili na svjetlu, iskrena Hana izjavila da joj draže joj je to činiti pod upaljenim svjetlom.

U adamovom kostimu, samo sa smokvinim listom od političara bi voljela vidjeti - Milana Bandića.

Izjavila je da se uvrijedi kad joj kamiondžije ili bauštelci ne dobace kompliment ili ne zazvižde na ulici.
'Obožavam Italiju, ondje stalo viču: Dođi, bella, sjedni, bella, rodi mi sina, kroz smijeh je izjavila Hana. Otkrila je da bi kad bi morala birati, između ulickanog metroseksualca i zapuštenog pivopije radije bi izabrala metroseksualca te da joj je od odlaska na muški striptiz draža romantična večera udvoje.