ZAVODLJIVA I U KOSTIMU

Pogledajte kako Nives Celzijus izgleda na kazališnim daskama

08.12.2016 u 17:39

Bionic
Reading

Sve je spremno za sutrašnju premijeru predstave 'Vitez slavonske ravni' koju po romanu Marije Jurić Zagorke režira Dražen Ferenčina u kojoj će Nives Celzijus debitirati na kazališnoj pozornici. Pjevačica i spisateljica zabljesnut će u osječkom HNK-u u crno-zlatnom kostimu. Kako se osjeća u moderniziranoj kreaciji 18. stoljeća, ispričala je za tportal

'Kostim sam jučer prvi put odjenula. Dok sam čekala na sam svoj red, jer u predstavi izlazim na sredini drugog čina, morala sam dva sata paziti kako se krećem zbog velike krinoline, jer je nezgrapna, a i u njoj se ne može sjediti. Na glavi imam periku s brodom na glavi pa sam stalno na oprezu da ne udarim u štok, ali jako mi se sviđa jer je seksi', rekla nam je kroz smijeh Nives.

Jako sam uzbuđena i sretna uoči premijere. Bilo mi je jako zabavno i lijepo i jedva čekam da vidim prve reakcije publike', kaže Nives. Iz publike će je na premijeri bodriti Dalibor Petko i najbliskiji prijatelji.

'Sretna sam što sam bila dio ovakve ekipe koja je bila opuštena, šarmantna. Za njih sam važni član, iako je moja uloga u predstavi mala. Svi su puni poštovanja prema svima, nije bilo nikakve zle krvi, hvale me svi', pohvalila se Nives koja u predstavi glumi pjevačicu na dvoru grofa Pejačevića. Nakon premijere očekuje je rad na novoj pjesmi i novi datum predstave 9. siječnja.

Hoće li biti uspješno zavođenje opasnog Stojana Varnice ? ?? #kukulele #vitezslavonskeravni #hnk #osijek

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on