ŽIVOT U AMERICI

Gdje je i što danas radi nekadašnja ledena kraljica Idora Hegel?

09.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Prošlo je devet godina otkad se nekad najbolja hrvatska klizačica na ledu udala u Los Angelesu za Splićanina Jakšu Mrčelu koji je ondje pokrenuo biznis s nekretninama. Supružnici su na blagdan svetog Nikole proslavili osmu godišnjicu braka u kojem su dobili tri sina. Idora i danas živi u Kaliforniji, u gradiću Newport Beachu, no ima još zanimljivosti u njezinu obiteljskom životu

Za sve one koji su se u povodu 49. izdanja Zlatne piruete koja se ovih dana održava u Zagrebu pitali gdje je nekadašnja hrvatska klizačica na ledu Idora Hegel i je li još u SAD-u, kamo se odselila prije devet godina, još evo odgovora.

Naime, Idora je za Sportske novosti otkrila kako još živi u Americi gdje je prije godinu dana dobila trećeg sina Davida. I dalje se bavi klizanjem, ali više rekreativno kao trenerica juniora. Poput mame i njezina dva sina, sedmogodišnji Mark i petogodišnji Timmy bave se sportom, i to tenisom. Kako kaže Idora, najstariji je itekako talentiran mali tenisač.

'Mark je nevjerojatno talentiran dječak, trenira svakodnevno tri, četiri sata. Kod nas je akcija od jutra do mraka, iako sam otišla iz sporta, njega u našoj obitelji ne nedostaje. Svi smo u režimu', rekla je 33-godišnja Idora za Sportske novosti. Njezin život u Kaliforniji, gdje je sa suprugom Jakšom Mrčelom pokrenula posao s nekretninama, započeo je 2008. Iste godine su se i vjenčali na blagdan svetog Nikole, a kuma joj je bila tadašnja najbolja prijateljica Iva Majoli.


Idora, Iva Majoli i nekadašnja teen zvijezda hrvatske estrade Velina 2011. godine 

Posljednjih godina malo vijesti o Idori stiže do Hrvatske. Posljednja je bila o njezinom suprugu koji je 2013. u Hrvatskoj kao vlasnik tvrtke Dal Casa Grupa osumnjičen za prijevaru tešku pet milijuna kuna.

Idora Hegel sa suprugom Jakšom Mrčelom, fotografom Jadranom Lazićem
i arhitektom Robertom Pleićem


79141,99866,78285,6518