LJEPOTICE U FOKUSU

Šarmantna Vedrana Linardić i prvi izlazak zgodne mame Antonije Bračulj

08.12.2016 u 11:49

Bionic
Reading

Četiri mjeseca nakon rođenja kćeri Lene bivša misica Antonija Bračulj zablistala je u prvom javnom izlasku, a našla se u društvu zgodne riječke manekenke Vedrane Linardić, kojoj prije pet godina nije odolio Vedran Ćorluka

Bivši suprug Nevene Rendeli Marijan Bračulj danas je u braku s bivšom misicom Antonijom Gogić s kojom se vjenčao ovog ljeta prije rođenja kćeri, krajem kolovoza. Nakon skoro osam mjeseci Antonija se pojavila na jednom javnom događanju, a zanimljivo kako je posljednji put to bilo u ožujku ove godine, kad je ponosno otkrila svoju trudnoću.

Prvi mjeseci s bebom mnogim su mamama velik izazov, bili su i Antoniji koja nije krila kako je teško podnijela porođaj. No nakon četiri mjeseca zgodna bivša Mis Hrvatske vratila je liniju i osmijeh na lice, a u takvoj formi lako je pokazati se u javnosti. Prije nekoliko dana proslavila je sa suprugom i njegov 36. rođendan u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

Na otvaranju frizerskog studija Marcela zablistala je i riječka manekenka Vedrana Linardić koja je u ljubavi naklonjena sportašima. Naime, nekoliko mjeseci 2011. bila je u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a od 2014. njezin je odabranik vaterpolist Ivan Capan. 

Ho ho ho#Mrazica#nekablagdanipocnu#ljubavisrecanekavladajuausrcimatoplina :-*

A photo posted by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

#36birthday #myman #celebration ??????

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on