OVO SE ZOVE SREĆA

U zagrljaju Nine Morić nakon dugo vremena sin Carlos

08.12.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Otkako se rastala s Fabriziom Coronom, fotografije 14-godišnjeg sina Carlosa Marie gotovo da ne objavljuje, no hrvatska manekenka s talijanskom adresom Nina Morić ovoga puta nije odoljela. Napravila je to u trenutku kada je njezin bivši suprug završio ponovno u zatvoru pa je sa svima željela podijeliti koliko je ponosna na svog sina, koji je gotovo već dostigao njezinu visinu, a naslijedio je i njezinu ljepotu

Unatoč svim peripetijama koje posljednjih godina proživljava hrvatska manekenka s talijanskom adresom Nina Morićima nešto na što itekako može biti ponosna. Prije 14 godina u braku s Fabriziom Coronom dobila je  Carlosa Mariju. Iako njegove fotografije gotovo nikada ne objavljuje na društvenim mrežama, osobito nakon brakorazvodne parnice, ovaj put napravila je iznimku i na svom Instagramu objavila fotografiju sa sinom, kojem je ipak malo zamaglila lice.

Ispod fotografije Nina je napisala: 'Moj sin ima 14 godina i već je visok 180 centimetara. Ne mogu ni zamisliti koliko će još narasti. Volim te!' Jedan od komentara ispod posta bio je i onaj kako je Carlos Maria naslijedio njezinu ljepotu. Zanimljivo je kako je Nina fotografiju objavila tek sada, kada je njezin bivši suprug ponovno završio u zatvoru. Za razliku od bivše supruge, Fabrizio Corona na svom je profilu na Instagramu redovito objavljivao fotografije i videa na kojima je sa sinom, što mu je ona statusima na Facebooku vječito zamjerala.


Nina Morić izuzetno je ponosna na svog 14-godišnjeg sina Carlosa


U braku s Fabriziom Coronom Nina Morić dobila je sina Carlosa Mariju

Nina Morić inače na svojim profilima na društvenim mrežama ponekad voli i pomalo isprovocirati javnost, pa je tako prije nekoliko dana stavila fotografiju na kojoj joj je područje oko usta obojena crnom bojom. Uz to je prigodno napisala: 'Koristite crnu pastu kako bi vam zubi bili bijeli. Prava metafora za moj život.' Osim toga,  nedavno je dala intervju i talijanskom časopisu Novella 2000, u kojem je izrazila nezadovoljstvo što je u stanu, koji je kupila s Coronom za milijun i pol eura, nakon njegova odlaska u zatvor ostala živjeti njegova zaručnica, talijanska glazbenica Silvia Provvedi i njezina sestra blizanka Giulia, duo poznat pod umjetničkim imenom Le Donatella.


Fotografiju na kojoj pere zube crnom pastom kako bi zubi bili bijeli
opisala je kao metaforu svog života