U ODABRANOM DRUŠTVU

Vedran Mlikota o blagdanima i novoj avanturi na istoku

07.12.2016 u 12:10

  • +8

Otvorenje koncept storea Apivita privuklo osobe iz javnog života

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Među brojnim uzvanicima na otvaranju novog dućana prirodne kozmetike u centru grada bili su oni koji takva događanja rijetko pohode, poput Vedrana Mlikote i Miroslava Škore. Poznati glumac objasnio nam je razlog svog dolaska, ali i kakve planove ima za iduću godinu kad su putovanja u pitanju

Uz Tončicu Čeljusku, Ornelu Višticu i Ivu Leko, jučer su se među ljubiteljima prirodne kozmetike našli Joško Lokas, Miroslav Škoro te Vedran Mlikota.

'Daleko do toga da sam naklonjen kozmetici, došao sam podržati svoju prijateljicu koja je otvorila dućan', objasnio nam je Mlikota, a trenutno je zaokupljen predstavama u kazalištu Kerempuh. No njegov nemirni duh sprema se za koji mjesec u nove pustolovine.

'Polako planiramo putovanje na Himalaju u rujnu iduće godine ja i moji prijatelji iz Zagvozda. Pothvat će se zvati 'Vlaji na Himalaji'', našalio se Vedran, a proteklih godina priuštio si je mnoge nezaboravne putešestvije na moru i kopnu. Za Božić će biti sa svojima u Zagvozdu, a Novu godinu će dočekati u Zagrebu, kako kaže, u dobrom društvu!

Među poznatima na otvaranju dućana Apivita bile su i Josipa Pavičić, Ankica Dobrić i Suzana Nikolić.


Vedran Mlikota i Miroslav Škoro


Sanja Drakulić i Suzana Nikolić


Josipa Pavičić


371470,387987,445935,413958