'JOŠ SI UVIK VITAR NEMIRNI'

Pjeva li to Nives Čanović ljubavnu baladu Ivaniševiću?

07.12.2016 u 09:14

Bionic
Reading

Zgodna televizijska i radijska voditeljica Nives Čanović puna je iznenađenja posljednjih mjeseci. Nakon natpisa o navodnoj romansi s Goranom Ivaniševićem Nives je na Instagramu demonstrirala i to da ima moćan glas, zapjevavši hit Doris Dragović 'Jedini'. Ostaje pitanje kome je posvetila stihove

'Jedini, još si uvik vitar nemirni, a jedrenjak moje ljubavi su tvoji poljupci napustili', zapjevala je Nives Čanović hit 'Jedini' splitske pjevačice Doris Dragović, kojoj itekako nalikuje jer izgleda da uz ljepotu ima i dobar glas. Atraktivna radijska i televizijska voditeljica dosad u javnosti nije zapjevala, iako joj se i za to pružala prilika u ulozi jedne od voditeljica glazbenog dječjeg showa 'Zvjezdice'.

Kome je posvetila stihove pjesme 'Jedini', zasad je tajna jer Nives medijske natpise o navodnoj vezi s Goranom Ivaniševićem prije dva mjeseca nije komentirala. No zanimljiva je slučajnost to da voli dalmatinsku pjesmu, kojoj je naklonjen i ponosni Splićanin Ivanišević.

U ožujku ove godine Nives je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom Kristijanom Zorjanom. Jedan od njezinih bliskih prijatelja je splitski glumac Slavko Sobin, a među obožavateljicama lijepe voditeljice na Instagramu je i glumica Bojana Gregorić Vejzović te joj redovito udijeli poneki kompliment. 

#pjevajkaonives #dorisdragovic #jedini #narodniradio #najboljadomacaglazba #lipsync #radiolife #radiodj ❤❤

A video posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Jaoooo #alldayeveryday #loveseasun #saturday #croatia

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Doris Dragovic - Jedini (LIVE, Lisinski, 29.10.2012) HD