FOTOGRAFIJA IZ DJETINJSTVA

Prepoznajete li ovu glumicu i televizijsku voditeljicu?

06.12.2016 u 17:24

Bionic
Reading

Glumicu te radijsku i televizijsku voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica mnogi će prepoznati po prodornim svijetlim očima i dugoj tamnoj kosi. Lijepa Zadranka na Facebooku je objavila fotografiju iz djetinjstva te pritom oduševila svoje obožavatelje

'Doris kao mala. Koja promjena za danas', napisala je glumica i voditeljica u opisu fotografije koja je izazvala oduševljenje kod njezinih pratitelja. Kao djevojčica s veselim očima i velikim osmijehom pokupila je puno pozitivnih komentara fanova.

'Kao mala bila je slatka, a sada je izrasla u našu najljepšu, najdražu glumicu i voditeljicu, volimo je, ona je savršenstvo savršenstva', 'Osmijeh i okice iste', Prekrasna kao mala i sad kao žena', bili su samo neki od njih.

'To je neka prastara fotka kad sam imala devet godina, trebala mi je za jedan projekt koji sam radila za Narodni radio, a suprug ju je stavio na Facebook samo da me zafrkava malo (smijeh). Sjećam se tog razdoblja, bilo nas je puno u maloj kući, išla sam u Osnovnu školu Smiljevac u Zadru, bila prilično neopterećena i maštala o tome da budem glumica ili voditeljica. Zamislite slučajnosti', ispričala nam je Doris. Lijepa Zadranka pokazala je da je njezina prirodna ljepota i posebna karizma ono su što ju prati od najranijih dana pa sve do danas.

Nedavno je  imala premijeru komedije 'I živjele su sretno...?' u kojoj je iznenadila je i nasmijala publiku kao moderna Snjeguljica.
'Imala sam premijeru nove predstave koju sam radila za Scenu Gorica, 19. prosinca ponovno igramo u ITD-u u Zagrebu. Osim toga, svaki dan sam na Narodnom radiju gdje će isto biti lijepih novosti u skoroj budućnosti, a od nove godine čekaju me i snimanja za nove stare projekte na RTL televiziji kojima se jako radujem', rekla je.


Doris često svoje fanove razveseli zanimljivim fotografijama iz svakodnevice

I idemo dalje u blagdanskom tonu, gaziramo naveliko ?? #host #jastrebarsko #overseasexpress

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Kad si bolestan sve sto ti treba je mama i krevet. I avion, naravno! ?????? #bilokudaavionsvuda #ajdegripoca #volimdonebapanatrag

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Lazes prijatelju, lazesssss ???? #daysecond #bellaitalia #firenza #turistickaagencijaidea #renanje #ideaputovanja

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on