DEKOLTE U PRVOM PLANU

Nela Kocsis o svom najprovokativnijem izdanju: Dvoumila sam se!

06.12.2016 u 13:01

Bionic
Reading

Osječka glumica na domjenku nakon sinoćnje premijere kazališne predstave 'Priče iz Bečke šume', u kojoj glumi, pojavila se u elegantnoj haljini, no s malo predubokim dekolteom, čiji je dizajner Nelin dobar prijatelj Ivica Skoko

Za sve one koji su ostali u čudu vidjevši Nelu Kocsis u haljini kojom je bacila u sjenu svoje do grla zakopčane kolegice sinoć u Gavelli poznata glumica imala je objašnjenje.

'Iskreno, malo sam se dvoumila - odjenuti takvu haljinu ili ne, ali sam poslušala savjet svog prijatelja i modnog dizajnera Ivice Skoke. Naime, haljina dočarava lik koji glumim u novoj predstavi, lepršavu udovicu koja voli mlađe muškarce i uzdržava ih, a sve kako bi prebrodila gubitak supruga', rekla nam je Nela, kojoj je nedavno pripala i Nagrada hrvatskog glumišta za najbolju glumicu.


Nataša Janjić, Igor Vuk Torbica, Nela Kocsic, Ivana Roščić, Barbara Nola i Tena Nemet Brankov

Haljina s dubokim dekolteom bila je dosad najprovokativnije Nelino modno izdanje, a jednako razotkrivena pojavila se nedavno i Nives Celzijus u zagrebačkom HNK-u. Proteklih mjeseci Nela je bila posvećena snimanju serije 'Prava žena', kao i njezina kolegica Nataša Janjić.


Nives Celzijus na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta u HNK-u u Zagrebu