LJUBAV NA PREMIJERI

Strastveni poljupci i zagrljaji ponosnog dečka hrvatske glumice

06.12.2016 u 09:25

  • +11

Svečani domjenak nakon premijere predstave Priče iz bečke šume

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Sinoć je u zagrebačkom kazalištu Gavella održana premijera predstave 'Priče iz Bečke šume' mladog redatelja Igora Vuka Torbice, u kojoj jednu od glavnih uloga igra Nataša Janjić. Splitskoj je glumici na odličnoj izvedbi poljupcima čestitao dečko Samir Šećerkadić, a jučer su je podržali i prijatelji, bračni par Nevena Rendeli i Mak Vejzović

Povratak Nataše Janjić na kazališne daske u novoj predstavi Igora Vuka Torbice sinoć u Gavelli veselio je glumicu, ali i Samira Šećerkadića, njezinog dečka koji nije krio ponos zbog svoje odabranice. Nataša je zablistala i na sceni i u romantičnoj haljini modne kuće Nebo. Nisu izostali ni zagrljaji ni poljupci u javnosti, a sretan par nije se obazirao ni na prisutne fotografe. Ljubavna priča Nataše i Samira započela je prije pola godine na svadbi Nevene Rendeli i Maka Vejzovića, a oni su sinoć također bili uz nju na premijeri.

Janjić glumi djevojku Marijanu, kći vlasnika trgovine igračkama koja se zaljubi u šarmantnog, ali bezosjećajnog kockara Alfreda te zbog njega odluči razvrgnuti zaruke s mesarom Oskarom. Ta Marijanina odluka pokreće vrtlog događaja koji dovode do njezine tragične sudbine.

U režiji Igora Vuka Torbice, koji stoji i iza uspješne i nagrađivane predstave 'Hinkemann', riječ je o moćnoj ansambl-predstavi, zagledanoj u ono što se skriva iza fasade uljuljanog i samodopadnog, a zapravo u sebe nesigurnog i na mržnju spremnog društva. U predstavi glume i Franjo Dijak, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Nela Kocsis, Filip Križan, Filip Šovagović, Barbara Nola, Ivana Roščić i dr.


Nataša Janjić i Filip Križan kao Oskar i Marijana

Zvijezda večeri @nanulananula ?? #priceizbeckesume #gavella #premijera

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

I kralj večeri @samirseven ???????? #priceizbeckesume #gavella #premijera

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

#GavellaLive: Ovacije za #PriceIzBeckeSume! ?? #Gavella

A video posted by Kazalište Gavella (@gavellahr) on