MODNO USKLAĐENI

Iva i Hrvoje Balent: Ljubav na crvenom tepihu

06.12.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Rođendanski party glamuroznog magazina sinoć je privukao mnoga poznata lica. među njima se zatekao i jedan bračni par koji se ne pojavljuje tako često na društvenim događanjima. Izvršna direktorica korporativnog marketinga koncerna Agrokor Iva Balent u zagrebački HNK stigla je u pratnji svog supruga Hrvoja. I dok se Hrvoje Balent odlučio za tamne boje odijela, njegova je supruga monotonost odlučila razbiti bojom ljubavi - crvenom

Na sinoćnjoj promociji u povodu 10 godina magazina Gloria Glam našli su se brojni uglednici iz svih sfera javnog života. No dolazak jednog bračnog para koji se ne pojavljuje često, osobito ne zajedno, na društvenim događanjima, iznenadio je mnoge. Izvršna direktorica korporativnog marketinga koncerna AgrokorIva Balent u zagrebačko Hrvatsko narodno kazalište stigla je u pratnji svog supruga Hrvoja, izvršnog potpredsjednika za centralnu nabavu i usluge u Agrokoru.

I dok gospođa Balent povremeno zna u društvu prijateljica dolaziti na društvena događanja u metropoli, njezinog supruga rijetko se može susresti. Uvijek samozatajan, na crvenom je tepihu pozirao sa svojom suprugom elegantno odjeven u odijelo tamnih boja. Za razliku od njega, Iva Balent odlučila je razbiti monotoniju hladnih zimskih noći pa je crnu majicu i čizme osvježila pelerinom u crvenoj boji, a suknja i torba Gucci bile su s crvenim detaljima. Ni Iva ni njezin suprug nisu skidali osmijeh s lica i tako su pozirali okupljenim fotografima.


Na većinu društvenih događanja Iva Balent odlazi s prijateljicama
(na fotografiji s Jasminom Bagarić)

Iva i Hrvoje Balent ponosni su roditelji 14-godišnje Tare, 12-godišnjeg Ivana i 10-godišnjeg Ante. Iako je majka troje djece, majčinstvo je nimalo nije omelo u karijeri. Iva Balent nedavno je na večeri GRAND SLAM održanoj u Beogradu primila nagradu za regionalni doprinos kreativnom oglašavanju. To je bilo prvi put u posljednjih dvadeset godina da je takva jedna nagrada stigla u ruke jedne žene. 'Ako posao ne radiš srcem i sa strašću, ne možeš ga voljeti ni u njemu uspjeti. Ova nagrada nije samo moja, već pripada cijelom timu ljudi pored mene', izjavila je Iva Balent primajući nagradu.


Iva Balent sa svojim prijateljicama: Andreom Čermak, Ivonom Janjić, Jovanom Joksimović,
Danijelom Gajski i Karlom Kaić