10 GODINA MODNOG MAGAZINA

Spektakl u HNK-u okupio niz poznatih lica iz društvenog života

05.12.2016 u 21:48

  • +28

Svečana proslava 10. godišnjice magazina Gloria Glam

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Bionic
Reading

U Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć se održala svečana proslava jubilarne 10. godišnjice izlaženja modnog časopisa Gloria Glam. Na crvenom tepihu su se pojavile brojne osobe iz političkog i javnog života, a proslavu je uveličala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović te Josipa Lisac, Daniela Trbović, Vanda Winter, Ecija Ojdanić, Martin i Valent Sinković, Sandra Bagarić i Sanja Doležal koja nam je otkrila djelić atmosfere

'Bilo je jako lijepo i svečano baletni spektakl 'Orašar' sam gledala 2011. kad je postavljen. Oduševljena sam s raskoši kostima i scenografije, glazbom i mogla bih ga još puno puta gledati. Malo bajke nam svima treba, pogotovo u ovo adventsko doba', ispričala nam je Sanja Doležal. Pjevačica i televizijska voditeljica koja izgleda bolje nego ikada, zablistala je na na proslavi 10-godišnjice Gloria Glam u crnoj kreaciji Sherri Hill.

Rijetko, kaže, izlazi.
'Možda je to dva, tri puta godišnje. Ali koncerte svoje kćeri Lee redovito posjećujem', otkrila je Sanja. Vesele je novi projekti na kojima trenutno radi.

'Za kulinarsku emisiju 'Tri, dva, jedan - peci!' je snimanje završilo i uskoro će se početi emitirati, a kreće i novi pjevački show 'Nikad nije kasno'. Već sam neke kandidate upoznala, predivni su i jako se veselim tom projektu', rekla je.

U zgradu HNK-a stiglo je oko 600 uzvanika među kojima su bili i Ana Karamarko, Emil Tedeschi sa suprugom Majom i nećakinjom, dizajnerica Ivana Omazić, Josipa Lisac, Daniela Trbović, Vanda Winter, Ecija Ojdanić, Martin Valent Sinković sa suprugama, Sandra Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem Ronald Braus i mnogi drugi.