ZA UMJETNOST OD GLAVE DO PETE

Lidija Bačić: 'Imam i stas i glas, seksipilom baratam umjereno'

07.12.2016 u 18:44

Bionic
Reading

Lidija Bačić redovito na društvenim mrežama uveseljava svoje fanove. Uglavnom objavljuje seksi fotografije na kojima je često oskudno odjevena, čime bez sumnje plijeni pažnju, no ovih dana šokirala je izdanjem u kakvom se rijetko mogla vidjeti. Što ju je ponukalo na takav zaokret i zašto je odjednom sakrila svoje poprsje, gdje je za nju granica između seksepila i vulgarnosti te kako održava svoju zavidnu liniju, ispričala je za tportal

'Svaki imidž ima i povod. Ovaj put je to bilo za jedan od intervjua. Ali nemam ništa protiv stalnih promjena imidža jer to ovaj posao i traži. Više ili manje odjevenija, profesionalac sam u službi svojih pjesama i spotova. Ne određuje me odjeća, nego samo sredstvo kojim se služim u promociji sebe i svoje glazbe. Promjena imidža je korisna da ne dosadite ljudima', ističe pjevačica.

Svjesna je, kaže, svog izgleda i s godinama ga je naučila koristiti i dozirati.
'Danas je glazba vizualna i seksipil donosi veću pažnju medija, a samim tim i glazba dođe do više ljudi. Tako je i u filmskoj industriji. Zgodne glumice su u većem fokusu. Svijet je takav! Ja sam ponosna na to što me na sceni zovu i stas i glas. Glazba je moja ljubav, izgled dođe i prođe, ali ga isključivo stavljam u službu onog što radim. Snimila sam božićnu pjesmu koja izlazi ovih dana i rasplakala sam snimatelja u studiju svojim glasom i emocijom. Upravo to su trenuci zbog kojih živim i volim svoj glazbenički posao', izjavila je Lidija.

I never dreamed about success. I worked for it.

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on


Mnoge je iznenadilo kad su Lidiju vidjeli u posve drukčijem izdanu nego inače, u poslovnom looku - ženskom odijelu, bijeloj košulji i štiklama

#businesswoman

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on

 
Objasnila je gdje je po njoj granica između seksipila i vulgarnosti.
'Granica je u namjeri kojom se seksipil pokazuje. Kažem, ako se pjevačica odjene za snimanje spota, primjerice Beyonce, to mi ima smisla. Ako se netko pak skida na Facebooku za lajkove, to mi je vulgarnost, jer to nema nikakvog jasnog cilja i smisla. Baratam seksipilom svjesno, ali umjereno kao i svaki umjetnik u svom poslu', tvrdi.

Osim tjelesnih atributa, već dugo je njezin zaštitni znak i duga kosa. Otkrila je što bi se moralo dogoditi da je ošiša.
'Volim dugu kosu, to mi je jako ženstveno, a i drugi se slažu da je lijepa kosa prilično seksi. Sretna sam što imam takvu, prirodnu, dugu kosu i uživam u njoj. Pazim je i nema nikakve šanse da bi je skratila. Ni za milijun dolara', rekla je kroz smijeh.

Sjajnu liniju zahvaljuje genetici i, kako sama kaže, energičnim nastupima.
'Recimo ovaj tjedan imam tri koncerta, tako održavam kondiciju. Iskačem se i potrošim na bini. Ne radim ništa posebno za tijelo, genetika je u pitanju', ponosno ističe.

U osam godina otkako je na sceni, nametnula se kao jedna od najtraženijih izvođačica na gradskim feštama, svadbama, u diskotekama. Mnogi glazbenici o njoj imaju samo riječi hvale, a nedavno je s jednim takvim, Oliverom Dragojevićem nastupala u Švicarskoj.
'S Oliverom sam već nastupala na dočeku nove godine 2011. S njim mi je uvijek čast i zadovoljstvo nastupati, jer ipak smo nas dvoje Korčulani', pohvalila se Lidija.

Zürich 26.11.2016 Koncert s Oliverom :) Veceras Maribor #LidijaLive ??

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on


Svoj ljubavni život čuva od očiju javnosti pa tako vješto izbjegava i odgovore na takva pitanja. Planovi joj se uglavnom svode na - posao.
'Moji planovi su isključivo vezani uz nove pjesme i iznenađujuće promjene imidža, novi album i velike, već dogovorene nastupe po Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Bit će dobra 2017., još bolja od 2016.', najavila je.

Bu?? Pogodite tko je? #uskoro #iznenađenje #12mjeseci #artwork #2017#viktordrago

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on

⭐DOUBLE TROUBLE⭐

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on

??

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on

??????♩

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on

#workworkwork

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on