KAZALIŠNI IZLAZAK

Obiteljska idila bivšeg ministra Gordana Marasa

05.12.2016 u 13:49

Bionic
Reading

Na premijeri 'Snježne kraljice' u Zagrebačkom kazalištu lutaka proteklog vikenda bio je i bivši ministar poduzetništva, SDP-ovac Gordan Maras sa suprugom Martinom i djecom Emom i Bornom

Za razliku od nekih njegovih kolega koji se u kazalištu ne viđaju često, političar i bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras sa sinom i kćeri redovito pohodi dječje kazališne premijere, a proteklog vikenda uz svoje je mališane Emu i Bornu pogledao novu predstavu Zagrebačkog kazališta lutaka, Andersonovu 'Snježnu kraljicu' u režiji Darija Harjačeka.

U predstavi 'Snježna kraljica' okupili su se mnogi poznati glumci poput Janka Popovića Volarića, braće Borisa i Marija Mirkovića te Matije Prskalo.


Uz Marasa, na premijeri su bili bivši supružnici Ana Rucner i Vlado Kalember sa sinom Darijanom te zagrebačka glumica Helena Buljan s unucima. Vlado i Ana pokazali su da se i nakon rastave može ostati prijatelj s bivšim supružnikom, pa i zajedno izvesti dijete u kazalište. Ana je dan kasnije otputovala za Hong Kong, u koji ju je odveo novi glazbeni angažman.


Ana Rucner i Vlado Kalember sa sinom


441228,412147,444634,451650