'TKO NAM BRANI'

Petar Grašo tulumario u društvu poznate Splićanke

05.12.2016 u 12:15

Bionic
Reading

Poznati glazbenik proteklog vikenda zabavljao se u splitskom klubu Central, a u njegovom društvu našla se i Gianna Apostolski, danas suvlasnica splitske turističke agencije

Nekad je provocirala javnost golišavim fotografijama i budalastim izjavama, no danas je, kaže, zadovoljna žena i u poslu i u ljubavi. Riječ je o Gianni Apostolski, u čijem se društvu proteklog vikenda zatekao i Petar Grašo u noćnom izlasku u trenutno najpopularnijem splitskom noćnom klubu Central.

Zajedničku fotografiju objavila je Gianna, danas suvlasnica poznate splitske turističke agencije, a posao, koji je pokrenula s dečkom, kako je nedavno izjavila, ide joj odlično. Sudeći po hashtagovima, Gianna i Grašo stari su prijatelji, a susret u kasne noćne sate oboje ih je oraspoložio.

Ostaje samo pitanje što će na to reći Danijela Martinović, Grašina vječna zaručnica koja je nedavno priznala da se ne namjerava udati. Kako stvari stoje, kod Splićana su vječne zaruke jako popularne, a na njih se zarekla i Jelena Rozga u ljubavi sa Stjepanom Hauserom.