PAMELA BLISTA

Poznatoj pjevačici u životu trenutno je bitno samo jedno

04.12.2016 u 20:13

Bionic
Reading

Pjevačica Pamela Ramljak tekuću godinu pamtit će po mnogo lijepih stvari, no mogla bi joj biti obilježena nadolazećim, izuzetno važnim događajem

'Danas nam je 3. godišnjica braka. ????❤ Kad vidim ovu sliku, svaki put me stisne u grudima. Moj pogled govori sve... Vrijedilo je i krivih odluka u prošlosti, razočaranja, anksioznosti, napada tjeskobe i panike, čekanja, straha... Sve je nestalo uz njega i u onom trenutku kad sam vidjela kako me gleda dok mu prilazim... Naravno da imamo i mi lošijih dana, ali bitan je način na koji pređemo preko njih, ali uglavnom su to dani ispunjeni poštovanjem i ljubavlju. Kad muškarac potiče ženu da bude ono što ona jest, a ne da je oblikuje u ono što bi on htio da bude, onda znaš da te taj muškarac stvarno voli. Hvala ti na divne tri godine braka i sedam godina zajedništva. Voli te tvoja 'okruglica', prijateljica, ljubavnica i žena', napisala je pjevačica Pamela Ramljak sredinom prošlog mjeseca na svom profilu na Instagramu.

Ovu dirljivu objavu Ramljak je posvetila svom suprugu Mladenu Salajsteru kojem zahvaljuje na svemu, osobito što se uz njega riješila anksioznosti, napadaja tjeskobe i panike.

Još u kolovozu ove godine Pamela Ramljak objavila je javnosti da će si ispuniti dugogodišnju želju, prvi put postat će majka, a njen plan, s obzirom na to da je u osmom mjesecu trudnoće, sada je blizu realizacije.

Objavila je tako pjevačica još emotivniji status od ranijeg, a sasvim očekivano izazvao je oduševljenje fanova i njenih prijatelja na društvenim mrežama.

‘Nevjerojatno je kojom brzinom se tijelo mjenja. Kad usporedim onu malu lopticu od prije samo par mjeseci sa današnjom realnost i sreća skorog dolaska me preplavi. ❤ Fakat je priroda nešto predivno jer u tebi kuca još jedno srce koje voliš najviše na svijetu a još ga nisi ni ugledao... Totalno druga perspektiva i dimenzija svega oko tebe. Samo mi budi zdrav , drugo sve je nevažno. ?? Uživajte u nedjelji. Poljubac od nas’, napisala je Ramljak te priložila divnu fotografiju.