TAKO MALO JE POTREBNO

Fani Stipković se razgolitila i otkrila recept za sreću

04.12.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, danas sportska novinarka u Španjolskoj, Fani Stipković svoj profil na Instagramu održava redovito te koristi svaku priliku kako bi svom sljedbeništvu objavila što radi. U sklopu posljednje fotografije koju je objavila, donosi i recept za sreću

Možda to niste znali, no zgodnu Korčulanku Fani Stipković tijekom profesionalnog rada u Španjolskoj čak su dva puta s punim pravom proglasili najseksepilnijom europskom novinarkom.

Danas, nakon pet godina života u Španjolskoj, u kojoj je prije dvije godine lansirala i svoj projekt Fani TV, može se pohvaliti brojnim intervjuima sa svjetskim sportašima.

Da je osim genetike za zavidnu figuru jedan od krivaca i pravilna tjelovježba, Fani Stipković ne propušta istaknuti, a pri objavi svoje najnovije fotografije iz teretane novinarka je odlučila s javnosti podijeliti i jednu životnu misao, odnosno recept za sreću.

Budite zahvalni, bavite se sportom, smijte se puno i okružite se pozitivnim osobama’, napisala je između ostalog Fani i priložila ovu fotografiju.