PREVARA TOLJE I JURKOTIĆA

Tina Katanić: Nasmijali ste me, ali ne i nasanjkali

30.11.2016 u 10:36

Bionic
Reading

Na šale i prevare Davora Jurkotića padali su mnogi, ponajviše političari, no manekenka i voditeljica Tina Katanić nije se dala smesti kad su joj je ekipa emisije 'U zdrav mozak' u suradnji s Markom Toljom u telefonskom razgovoru ponudila angažman u novoj televizijskoj emisiji 'Četiri rijeke'

Davoru Jurkotiću u njegovim šaljivim telefonskim prevarama u emisiji 'U zdrav mozak' ovaj put je pokušao pomoći Marko Tolja, no riječki glazbenik nije bio previše uvjerljiv u slučaju Tine Katanić. Naime manekenki i voditeljici ponudili su angažman u TV showu 'Četiri rijeke' koji bi na Karlovačkoj televiziji vodio Tolja.

Katanić je u početku bila oduševljena, no brzo joj je postalo sumnjivo kad se kao direktor televizije javio Jurkotić. Zgodna plavuša prihvatila je šalu, poručivši im kako su je dobro nasmijali, ali ne i nasanjkali.

Poslije Tine dvojac se odlučio našaliti s Lukom Nižetićem pokušavši mu prodati priču da Tolja s prijateljem iz djetinjstva otvara restoran Swing and Eri u Opatiji. Nisu imali puno sreće jer je i Nižetić ubrzo shvatio zafrkanciju ekipe 'U zdrav mozak'.

U zdrav mozak Celebrity 1 • Marko Tolja zove Tinu Katanić | 2.1 |