NAKON SINA STIŽE KĆI

Mirna Maras otkrila najljepšu moguću vijest, stiže djevojčica

28.11.2016 u 12:09

Bionic
Reading

Iako je trudna već šest mjeseci, televizijska voditeljica Mirna Maras tek je sada, i to putem Instagrama, objavila kako nakon sina Nike očekuje djevojčicu. Budući da trudnoću podnosi odlično, česta je gošća na društvenim događanjima, a u rijetkim slobodnim trenucima priprema sve za dolazak malene princeze

Sina Niku voditeljica Mirna Maras dobila je u braku s Mariom Valentićem. Sedam i pol godina kasnije, lijepa voditeljica ponovno je u slatkom iščekivanju, a spol bebice otkrila je putem Instagrama. Na njemu je objavila fotografiju dječje robice u ružičastoj boji i uz nju napisala hashtagove #babygirl i #commingsoon (#djevojčica #stižeuskoro). Preslatku odjeću odmah je komentirala još jedna voditeljica, Lana Banely, koja također nakon sina očekuje kćer.

Mirna Maras
u rujnu ove godine razmijenila je bračne zavjete s inženjerom Željkom Batinićem, a uskoro, nakon što se doznalo da se drugi put udala, objavila je i radosnu vijest o trudnoći. U intervjuima ne krije koliko je sretna zbog svega što joj se u posljednje vrijeme dogodilo te je rekla kako trudnoću podnosi odlično. Dokaz tomu su i mnogobrojna društvena događanja na koja u šestom mjesecu trudnoće dolazi uvijek pomno dotjerana. Sretnoj vijesti najviše se veseli njezin sin Niko jer ga čeka uloga starijeg brata.

Beautiful fashion night by @leilou_by_alex #blackdress #leiloubyalex ????????????????????#6monthspregnant

Fotografiju objavljuje Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Mirna Maras česta je gošća društvenih događanja 

??????????????#babygirl #comingsoon Sweet little things by @choconillas.eu

Fotografiju objavljuje Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Na Instagramu je Mirna fotografijom otkrila da čeka djevojčicu

I ja sam odigrala eurojackpot...pa, sretno nam svima! ?????? #eurojackpot #hrt #lovemyjob❤️

Fotografiju objavljuje Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Nakon sedam i pol godina, Mirna Maras ponovno će iskusiti čari majčinstva