KRALJICA TRIBINA

Pogledajte navijački ples jedinice Ive Karlovića u Areni

26.11.2016 u 18:29

Bionic
Reading

Ivo Karlović podijelo je sa svojim prijateljima na Instagramu ples svoje najvatrenije navijačice, petogodišnje kćeri Jade Valentine na tribinama u Areni Zagreb na finalu Davis Cupa

Hrvatski teniski veteran Ivo Karlović jučer nije bio zadovoljan svojom igrom, izgubivši od Argentinca Juan Martina Del Potra, no zadovoljan je zasigurno bio podrškom s tribina gdje se isticala njegova petogodišnja mezimica. Kako je izgledalo navijanje petogodišnje Karlovićeve kćeri, 37-godišnji tenisač podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Malo je reći da je malena Jade Valentina vatreno navijala za tatu, takav ples ne viđa se često na teniskim mečevima, pa je zasluženo dobila titulu 'kraljica tribina'. Budući da Karlović s obitelji većinu godine, kada nije na turnirima, živi u Americi, a supruga Alsiona vuče korijene s Jamajke, zanimalo nas je govori li petogodišnja Jade Valentina hrvatski.

'Iz dana u dan Jade sve više govori hrvatski. Prava je Hrvatica, obožava odlaziti u kafiće i restorane', rekao je nedavno za   tportal Div sa Šalate.

A video posted by big daddy karlo (@ivokarlovic) on

A video posted by big daddy karlo (@ivokarlovic) on

A photo posted by big daddy karlo (@ivokarlovic) on