LADO U SPALADIUM ARENI

Thompson sa suprugom Sandrom na glazbeno-scenskom spektaklu

26.11.2016 u 08:54

Bionic
Reading

Jedan od rijetkih zajedničkih izlazaka u javnost poznatog glazbenika i njegove supruge Sandre dogodio se sinoć u Spaladium Areni, gdje je nastupio hrvatski profesionalni folklorni ansambl Lado

Pedesetak članova ansambla Lado jučer je u dvosatnom nastupu poklonilo splitskim gledateljima nezaboravnu glazbeno-scensku reviju, izvodeći najljepše pjesme i plesove bogate hrvatske glazbene i plesne tradicije. Događaj nije propustio ni pjevač Marko Perković Thompson koji je u publici snimljen sa suprugom Sandrom. Njihovi zajednički izlasci u javnost ne događaju se često, a poznati glazbenik posljednjih godina svoju suprugu i petero djece drži podalje od medija.


Lado u Spaladium Areni


Sandra i Marko već su 13 godina u braku, u kojem su dobili Petra Šimuna (13), Antu Mihaela (11), Divu Mariju (10) i petogodišnje blizanke Katarinu i Cvitu. Kanađanka hrvatskih korijena porijeklom iz Šibenika i Thompson upoznali su se u Kanadi, gdje su se i vjenčali.

'Markova je želja bila da imamo petero djece, no što se mene tiče, mogli bismo još koje. Sve sam trudnoće lako podnijela, djecu obožavam, imamo za njih dovoljno mogućnosti, a otkako smo u Splitu, nije mi više potrebna ni pomoć u kući. Sad imamo više vremena za sebe', rekla je jednom prilikom Markova supruga Sandra. Nakon zajedničkih deset godina u Zagrebu, 2013. supružnici Perković su se s djecom preselili u Split.

'Odlučili smo prvih deset godina živjeti u Zagrebu, a potom se preseliti u Split jer je Marko mislio da ću u Zagrebu lakše podnijeti preseljenje iz Kanade', rekla je Sandra.


Supružnici Perković posljednje tri godine žive u Splitu gdje im je, kažu, laše odgajati petero djece