SEKSI BARBARIN

Filip Juričić bez cenzure: Mogu li za manekena?

23.11.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Zagrebački glumac demonstrirao je kako je izgledalo kad bi se nakon cjelodnevnog snimanja opustio na setu serije 'Prava žena' i malo našalio na svoj račun

S Filipom Juričićem uvijek ima zafrkancije, posebno kad je u dobrom elementu, a to je zasigurno bio snimajući posljednje epizode serije 'Prava žena' u kojoj je glumio jednu od glavnih uloga, a čije je snimanje privedeno kraju početkom studenog.

Naime, glumac je na svom Instagramu golog torza i zaogrnut bundicom pokazao kako se i izvan seta dobro zabavlja. Nije to prvi put da se Juričić našao u ulozi modela. Prije tri godine prošetao se pistom na humanitarnoj modnoj reviji na Sajmu vjenčanja, a 2012. bio je i model za hrvatskog dizajnera Ivice Klarića koji je samo za njega dizajnirao odijelo za Cannes 2012. godine.


Filip u ulozi manekena na Sajmu vjenčanja

A kad je razotkrivanje na sceni ili pred kamera u pitanju, i tu je Filip bez tabua. Prošlog tjedna komentirao je golišave promo fotografije Janka Popovića-Volarića iz filma 'Goran' Nevija Marasovića:

Scrolam po netu, i dođem do objave kako se kolega Popović-Volarić skinuo gol... Idem pogledati o čemu se točno radi, i shvatim da se radi o njegovom novom filmu 'Goran'. Svi oni koji komentiraju kako ga može biti sram, da kupuju ljude kako bi gledali film na neprihvatljivi način. Pa, dragi moji, zašto je to neprihvatljiv način? Nijedan čovjek se ne bi trebao stidjeti svoga tijela, pogotovo ako ima što za pokazati, kaj ne? A na vama je hoćete li ćete film ići pogledati jer vas zanima, ili samo da vidite čime raspolaže Volarić. Svaka čast, kolega! Vjerujem da će film bit ludilo', napisao je Juričić na svom Instagramu.

Mogu li za manekena? ?????? #filipjuricic #pravazena

A photo posted by Filip Juričić (@filip.juricic) on