JESEN SAMURAJA

Anja Alavanja i Marijana Mikulić: Borilačke vještine i izlazak u paru

23.11.2016 u 09:48

  • +7

Poznati na premijeri regionalnog hita Jesen samuraja

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon što je osvojio regiju film 'Jesen samuraja' u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir centru sinoć je imao i hrvatsku premijeru, a ona je privukla mnoge zaljubljenike u romantične komedije, među kojima i Bojanu Gregorić Vejzović, Mariju Borić, Jelenu Perčin, Kristinu Krepelu te Marijanu Mikulić i Anju Alavanju koje su došle u kino u pratnji supruga

Plavokosa voditeljica pet godina uživa u skladnom braku s poduzetnikom i glazbenikom Željkom Romcem, no unatoč obavezama uvijek pronalaze vremena i za romantične trenutke. Sinoć su si tako priuštili izlazak u kino.

'Kako pratim borilačke sportove, svidio mi se jedan takav s ovih prostora. To je prava srpska komedija, zabavna i opuštajuća, baš smo se nasmijali i uživali', rekla nam je Ana Alavanja Romac. Djecu, 4-godišnjeg sina Jakova i 1,5-godišnjeg Ivora, čuvala je baka, Anjina mama.

'Rijetko idemo u kino, tako da sam izašla baš s guštom. Mlađi sin plače kad se odvaja od mene i uvijek me nekako peče savjest kad izlazimo, no mama mi uvijek pošalje porukicu kad ga uspava pa me smiri', kaže kroz smijeh. Uvijek nasmijana voditeljica posebno se veseli blagdanima i adventu.

'Planiramo otići s djecom u Austriju iako je i zagrebački advent vrlo poseban. Kad dođu zima i hladni dani, lijepo je to što ljudi u gradu nekako živnu zahvaljujući događanjima', ističe Anja.

'Jesen samuraja' s elementima ljubavnog i borilačkog filma i komedije, a u kojem glume popularni regionalni glumci Vesna Trivalić, Nikola Kojo, Sergej Trifunović i Andrija Milošević, nije propustila ni Marijana Mikulić. Širokobriješka glumica koju trenutno gledamo u ulozi Danijele Erceg u seriji 'Prava žena' ne pojavljuje se često na društvenim događanjima, a pogotovo sa suprugom Josipom, docentom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. 

Osim dva poznata para, film su pogledali Bojana Gregorić Vejzović, Marija Borić, Jelena Perčin, Kristina Krepela, Irena Škorić i mnogi drugi.