PONOVNO SLOBODAN

Borna Ćorić: Kraj ljubavi s lijepom Valentinom

17.11.2016 u 15:19

Bionic
Reading

Nakon što je sa svog Instagrama izbrisao sve fotografije na kojem se nalazi njegova šest godina starija djevojka Valentina Miletić, prijatelji bliski paru potvrdili su nam da Borna Ćorić i bivša Kraljica Dalmacije više nisu zajedno. Dvadesetogodišnji tenisač tako je promijenio svoj ljubavni status u - slobodan

Kako doznajemo od prijatelja bliskih paru, nakon nešto više od godinu dana ljubavnoj priči 20-godišnjeg tenisača Borne Ćorića i šest godina starije bivše Kraljice DalmacijeValentine Miletić došao je kraj. Potvrda tome nalazi se i na Instagramu mladog tenisača koji je u posljednjih godinu dana bio prepun zajedničkih fotografija s voljenom djevojkom i ljubavnih posveta, a danas su one sve izbrisane, a Valentina je svoj profil zaključala.

Ovakvom se raspletu nitko nije nadao, jer se po svemu činilo kako njihovoj ljubavi ništa ne može stati na put. Valentina mu je bila i najveća potpora u oporavku nakon nedavne operacije desnog koljena te je s njim prolazila sve njegove uspone i padove. Što je presudilo njihovoj ljubavnoj priči, ostat će nepoznanica do daljnjega.

Dvadesete gazim, dobro mi je sasvim???????? hvala svima na lijepim zeljama?? Thank you all for you nice wishes!!!!

Fotografiju objavljuje Borna Coric (@bornacoric)

Prije dva dana Borna je proslavio 20. rođendan, a na kolažu fotografija nema nijedne
s Valentinom Miletić


Svoju ljubav iskazivali su jedno drugome preko Instagrama


Valentina mu je bila najveća potpora i nakon nedavne
operacije koljena