BEZ CENZURE

Procurile obnažene fotografije Janka Popovića Volarića

16.11.2016 u 13:22

Bionic
Reading

Jučer je u sklopu Zagreb Film Festivala održana premijera filma redateljice Hane Jušić 'Ne gledaj mi u pijat', koji nije propustio pogledati ni glumac Janko Popović Volarić. Na premijeru je stigao bez pratnje djevojke, beogradske glumice Tijane Pečenčić, ležerno odjeven i nasmijan. Kao da je znao da će danas ugledati svjetlo dana njegove obnažene fotografije iz najnovijeg filma 'Goran'

'Ne znam što bih trebao komentirati, jer to su fotografije iz filma', rekao je glumac Janko Popović Volarić za tportal, nakon što su svjetlo dana ugledale njegove obnažene fotografije, na kojima je glumac 'kao od majke rođen'. Ipak, nije riječ ni o kakvim fotografijama s ukradenog mobitela i slično, već o scenama iz njegova najnovijeg filma 'Goran', koji u produkciji Antitalenta i distribuciji Blitza stiže u kina u siječnju iduće godine. Na pitanje koliko mu je bilo teško skinuti se i podijeliti s javnošću intimne dijelove tijela, glumac je za tportal rekao: 'Nije jednostavno. No, kada imaš ulogu u dobrom filmu, glumiš kako te scenarij vodi. Ja sam glumac i bilo bi glupo da kvarim scenarij svojim intimnim neugodama', rekao nam je.

Riječ je o filmu redatelja Nevia Marasovića, o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati. Naizgled idilična atmosfera u Gorskom kotaru pretvara se u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno. Osim gore spomenutog Janka Popovića Volarića, u filmu se pojavljuju Franjo DijakGoran BogdanMilan ŠtrljićBojan NavojecFilip Križan i jedna dama - Nataša Janjić. Ovaj film mnogi nazivaju hrvatskim 'Fargom', u kojem su na jedinstven način spojeni Skandinavija i Mediteran.